Tværager 54, 2670 Greve

160 m2 villa

Kontant 4.445.000 kr.

En villa som er beliggende på et lukket vænge


På Tværager 54 finder I denne villa fra 1967, og med en beliggenhed på et lukket vænge i et attraktivt kvarter, er den perfekte ramme sat for familielivet. Dette underbygges af den skønne villa med tre værelser og to badeværelser.
Med 160 kvadratmeter bolig og en grund på 759 kvadratmeter er der rigelig plads til at skabe jeres drømmehjem. Foran huset bliver I mødt af en flisebelagt indkørsel, der leder jer op til en integreret carport og skur.
Entréen med et teknikskab tager imod jer og fører ind til et rummeligt opholdsmiljø, der kombinerer køkken-alrum og stue i ét. De hvide lofter og vægge skaber sammen med de flotte gulve en lys og indbydende atmosfære. Køkkenet er en drøm for enhver kok med god plads, en lækker køkkenø og ikke mindst et praktisk loftemfang. Stuen mod vest bader i naturligt lys fra det brede vinduesparti, som åbner hjemmet op mod den afskærmede terrasse.
Hjemmets sydlige del rummer to gode værelser, hvoraf det ene har direkte udgang til terrassen og eget badeværelse. I modsatte ende finder I yderligere et stort værelse, der eventuelt kan opdeles efter behov, samt et bryggers med vaskesøjle og fryser. Endnu et badeværelse med muret bruseniche sikrer, at morgenerne kan starte uden trængsel.
Den hækomkransede have kræver ikke meget arbejde, og en skøn terrasse, der strækker sig langs hele husets vestside, inviterer til utallige solrige timer i det fri.
Beliggenheden er ideel for børnefamilien. Fra bunden af vænget er der adgang til et trygt stisystem, der fører til et grønt legeområde. Med kort afstand til børnehave, Krogårdskolen, Eriksminde Center, Waves, Greve Idrætscenter samt S-tog er hverdagen let og bekvem.
Lyder det som noget for jer, så tøv ikke med at booke en fremvisning.

4Antal rum
2000Ombygget
2Antal toiletter
759 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.723 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,506 / 20.563 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ken Stenhøj Jørgensen
home Greve-Karlslunde

Ejendomsmægler MDE

kesj@home.dk

70 500 100

70 500 100