Turbinevej 9, 3150 Hellebæk

167 m2 villa

Kontant 6.995.000 kr.

Nu er portnerboligen i Hellebæk til salg med betagende Øresundsudsigt - egen sti til Øresund.


Hellebæk - Lyset er magisk og her er fred og ro mens skibene passerer på Øresund

Det bliver ikke bedre her i Hellebæk – uhindret udsigt til Øresund og skoven som nabo - skoven ses igennem vinduerne. 
Hjemmet oser af sjæl og charme og fortidens historie er flot velbevaret – hjemmet er hvidkalket og har rødt træværk ved 1. sal. 
Ejendommen ligger højt hævet og tjente i gamle dage som portnerbolig. Stemningen i huset er varm og god. Forstil jer at stå op og nyde den storslåede Øresundsudsigt med Kulla Gunnarstorp slot og den svenske kyst i morgensolen, tage en kop kaffe i hånden og gå direkte fra egen grund ned til en forfriskende morgendukket - bedre begyndelse på dagen findes bare ikke!
Turbinevej er en lukket sidevej, hvor der kun færdes ærindekørsel. Området emmer af hygge og 
historiske vingesus, med bl.a. Hammermøllen lige inde i skoven som i dag er drevet som café,
Her er fyldt med søde og hjælpsomme naboer, der nyder roen og livet midt i naturen og legende børn på vejen og legepladsen.
Ejendommen på 167m2 bolig og opført i 1890 og her kan man sidde under bøgetræet og se ud på vandet med både formiddagssol og aftensol. 
Planløsning : Entré med god plads og trappe til 1. sal. Et pænt hvidt badeværelse, stort værelse med udgang til haven, et lækkert nyere badeværelse og praktisk indgang ved bryggerset, når man kommer hjem fra besøg i den storslående natur.
Det rummelige køkken/alrum er helt vidunderligt med fritlagte bjælker, flot hvidt køkken og stort glasparti med skydedøre mod Sundet, mindre terrasse og velanlagt have. Køkkenet er skønt og danner rammen om livet i familien og perfekt til gæster med brændeovnen, der skaber varme og stemning. Skibene passerer forbi ude på Øresund - et levende maleri lige for næsen af én.
På 1. sal er der 2 store hyggelige og rummelige værelser – det ene med stort opbevaringsrum, samt en rummelig dagligstue med stort glasparti og skydedør til altanen – sikken en udsigt herfra..... Alle rum er lyse.
Haven er hyggelig og overskuelig - anlagt med flere solkroge, blomsterbede og det smukkeste bøgetræ. Ved indgangsparti er der anlagt dobbelt parkeringsplads. Tiden står simpelthen stille når udsigten nydes.
I husstanden er man i dag medlem i Brolauget Hellebæk Strand http:// www.hellebaekbadebro.dk/ og Kystnær (beboerforening) https://www.cafekystnaer.dk/
Nøgleordene for denne bolig :  Dejlige naboer, skøn udsigt, ro, hygge, lækkert, stemning, udsigt - udsigt og atter udsigt. 
1890
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
970 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.290 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,743 / 33.576 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Vadstrup Thomsen
home Helsingør

Indehaver, Projektchef, Ejendomsmægler, MDE

toby@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21