Turbinevej 38, 3150 Hellebæk

145 m2 villa

Kontant 5.600.000 kr.

Lækkert hjem beliggende midt i den smukkeste natur man kan forstille sig.....


Hellebæk

Højtbeliggende træhus i et plan – der giver hjem og sommerhus i en og samme tid, og du kan nyde naturen året rundt på klos hold!

Her er en velanlagt have, carport og skur på 37 m2, anneks på 16 m2 og lækre solterrasser rundt om hjemmet, der gør det muligt at nyde solstrålerne dagen lang.
Hjemmet har i alle rum loft til kip, som meget behagelig rumfornemmelse og træhuset giver dig et perfekt indeklima.

Indretning: Entré, tre gode børneværelser - alle med hver deres hyggelige hems, et pænt badeværelse og et praktisk bryggers med egen indgang. Lækkert køkkenalrum i åben forbindelse til den store stue. 
I dagligstuen er der store glaspartier og udgang til stor overdækket terrasse med eftermiddags- og aftensol - det er en hel ekstra stue. Der er en forældreafdeling med eget badeværelse, et soveværelse og god skabsplads.
Derudover er her et skønt anneks - oplagt til hjemmekontor, eller teenageren eller noget helt tredje ... 

De idylliske omgivelser på Turbinevej er vidunderlige - vi er tæt på skoler, institutioner, og med børnehave kun 200m fra huset, Ålsgårde centrum med handlemuligheder, apotek og fitness center. Turbinevej er en lille lukket sidevej til Nordre Strandvej, helt uden generende trafik og med direkte adgang til Hammermølleskoven og masser af legekammerater på vejen og de grønne fællesarealer, hvor børnene mødes på boldbanen eller ved gyngerne og leger. Du kan være med i lokalt badelaug, så man frit kan benytte badebroen ved Øresund året rundt og snuppe en forfriskende dukkert.
 

Beboerne på vejen er medlem af grundejerforening med andel i fællesareal med legeplads og adgang til strand, hvor der er adgang til privat badebro året rundt.
Lad os vise dig skønne Hellebæk og hjemmet der står klar til nye ejer.
Ring på 49214921 - vi glæder os til at vise jer hjem .. 

5Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
706 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.600.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.060 kr.

Udbetaling

280.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,128 / 26.807 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Vadstrup Thomsen
home Helsingør

Indehaver, Projektchef, Ejendomsmægler, MDE

toby@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21