Tunnelvej 7, 6392 Bolderslev

112 m2 villa

Kontant 645.000 kr.

Charmerende villa i god stand


Nem adgang til hverdagens faciliteter og nabobyerne

Det er nemt at falde for den charmerende villa med rødstensfacaden, de hvidrammede vinduer og en skøn oase af en have.
Udelivet på Tunnelvej 7 er idyllisk og byder på et skønt kig ud over de naturrige naboenge og trætoppene i horisonten, der synes at række helt op i himlen.
At Bolderslev tilmed har et sprudlende forenings- og fritidsliv øger blot beliggenhedsbarometret, der slår særligt kraftigt ud i byens forsamlingshus, spejderklubben og i fodboldklubben.
Men også det helt nære miljø er dejligt og ligger tæt på alt det, børnefamilien har brug for i hverdagen. Med andre ord kan familiens yngste selv cykle til skole og fritidsaktiviteter, ligesom der er kort afstand til børnepasning og til områdets skønne natur med marker, enge, skove og søer. Det er oplagt at lokke familien med ud i det fri til afslapning, løb og hyggelige skovture. Desuden er der kun en kort køretur til Rødekro, Aabenraa samt Tinglev og Tønder - præcis som I hurtigt når den dansk-tyske grænse.
Den charmerende stemning fortsætter indendørs, hvor stueplan lægger op til hyggelige måltider, afslapning og samvær. Her får I en stor, lys dagligstue og et velindrettet køkken, hvor I godt kan knibe et lille bord ind, så morgenkaffen kan nydes siddende. Etagen byder også på badeværelse, entré med trappe til førstesal og kælder samt bryggers med plads til overtøj i skabene og udgang til terrasse.
Førstesalen er indrettet med tre pæne værelser samt møblerbar repos med et godt skab/disp. rum, mens kælderen favner det praktiske i vaskerum, værksted, teknikrum og flere gode disp. rum. Kælderen bærer præg af at der er flere vægge med gamle fugt skader samt løst puds. 
Da grunden ligger op mod marker og enge, synes haven større end den egentlig er - og udsigten over de frodige arealer sikrer jer førsteparket til at følge årstidernes skiften helt tæt på. På egen matrikel er der god plads til grillhygge på en af havens skønne terrasser, ligesom I altid kan finde en plet i skyggen – eller i solen i den velanlagte, hyggelige have, hvor også familiens småfolk får fantastiske rammer for leg og boldspil.

3Antal rum
1954Byggeår
1035 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

838 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,802 / 3.020 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045