Købsaftale underskrevet

Trustrupvej 23, Trustrup, 8350 Hundslund

140 m2 villa

Kontant 1.398.000 kr.

Charmerende villa på stor naturskøn grund, med mulighed for leje af yderligere 2.522 kvm. jord


TRUSTRUP - HUNDSLUND

Velkommen til denne charmerende villa, et sandt hjem i en naturskøn oase. Med sin hvide facade og blå vinduer skiller huset sig ud og byder jer velkommen til en særlig atmosfære. Her får du altså en bolig, hvor sælger er yderst detalje orienteret. Der er nemlig allerede udbedret flere af anmærkningerne i tilstandsrapporten.  
Beliggende på en kuperet og naturrig grund på 3.356 kvm, kan I opleve et stykke vild natur, der er holdt vild med vilje. Et særligt træk ved denne ejendom er tilstedeværelsen af gamle togvogne, som benyttes til opbevaring og værksted. Den ene togvogn har endda tidligere fungeret som hestestald. Ønsker man en større naturgrund eller plads til heste, er det muligt og leje jorden på 2.522 kvm. mod vest. Er det ønsket og eje jorden fremfor leje, er der mulighed for og indgå en dialog med ejeren herom. Ved siden af togvognene finder I en træterrasse med en pavillon, hvor en smuk blåregn klatrer op ad. 
Ved indgangen til huset er der blevet skabt en hyggelig pergola med delvist overdækning i transparente tagplader, som giver mulighed for at nyde udendørslivet i al slags vejr.
Inde i huset bliver I mødt af en entré med plads til sko og overtøj. I får tre værelser, der kan tilpasses efter jeres behov. 
Der er spisestue med adgang til et godt depot/viktualierum, og en stue med brændeovn, der tilføjer varme og atmosfære til rummet. I vindueskarmen ved det høje vindue kan I sidde og betragte haven og lade tankerne flyve frit.
Det charmerende køkken, i støvet grøn, har både god bord- og opbevaringsplads. Badeværelset er rummeligt med både separat bruseniche og god skabsplads.
Fra soveværelset og spisestuen er der direkte udgang til den sydvendte fliseterrasse. Både herfra og fra toppen af haven kan I nyde en betagende udsigt over marker og natur, der strækker sig så langt øjet rækker.
Beliggenheden er ideel for naturelskere og dem, der ønsker en rolig tilværelse. 
Skolebussen kører bogstaveligtalt lige til døren. Hundslund ligger få kilometer herfra, hvor der både er mulighed for indkøb, dagtilbud og skole, og I har kun 10 minutters kørsel til Horsens. 

Ring til home Odder på tlf. 86 54 33 22.
5Antal rum
1980Ombygget
3356 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22