Trollesøvej 2, Skovgdr Mark, 5610 Assens

208 m2 villa

Kontant 2.125.000 kr.

En villa i naturskønne omgivelser nær Assens


God plads til hele familien - endda muligt med gæster i opvarmet anneks

Med nøgleord som et lavt energiforbrug, lyse omgivelser og en fantastisk udsigt over landskabet får I gode rammer i denne yderst velholdte villa, som ligger mellem Assens og Glamsbjerg. Her kan I glæde jer til fire værelser, to badeværelser, lyse opholdsrum og et anneks, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en naturskøn beliggenhed, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet.
Samlingspunktet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stue og køkken-alrum, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Oveni gør indretningen det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter.
Det tidløse køkken byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har køkken-alrummet udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Endvidere rummer stueetagen et værelse, et badeværelse med bruseniche og et viktualierum med plads til alt det ekstra vi bruger i dagligdagen. God garderobeplads samt gode finesser til opbevaring.
Førstesalen rummer tre gode værelser, hvoraf det ene er særligt hyggeligt med adgang til en altan og et disponibelt rum. Endelig er der endnu et badeværelse med et badekar og en stue med udgang til en altan. Oveni er der tilknyttet et anneks som er indrettet med et værelse, et the-køkken og et badeværelse. Ideelt til atelier, hjemmekontor, gæsterum eller teenageafdeling.
Bygningen rummer samtidig et isoleret værksted samt et udhus til opbevaring af cykler, haveredskaber, grill osv.
Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er en græsplæne til børnenes leg og aktiviteter i det fri, mens de lækre terrasser indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus understreges den naturskønne beliggenhed af den pragtfulde udsigt over det grønne landskab.
Her er I omgivet af smuk natur, og samtidig finder I hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde. Det er kort køreafstand til Ebberup med indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter. Afslutningsvis tager det også kun ti minutter at køre til Glamsbjerg, Assens og stranden. Skolebussen holder ved huset så børnene kan komme trygt afsted til skole.
Kom og oplev boligen - man føler sig straks hjemme!
2006
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.125.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.771 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,110 / 10.197 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070