Købsaftale underskrevet

Tranbjerg Hovedgade 70, 8310 Tranbjerg J

114 m2 villa

Kontant 2.198.000 kr.

Charmerende 3 plans villa med stor luksus garage


Tranbjerg

Sjældent udbudt 3 plans villa med stor luksus garage. Boligen ligger på Tranbjerg Hovedgade og  med kort afstand til Tranbjerg Skolen, offentlig transport og Tranbjerg Centret, hvor der er rig mulighed for at handle i bl.a. Super Brugsen, Rema 1000, Matas, hos slagteren m.m. Tranbjerg by er meget børnevenlig, da alle institutioner og faciliteter er tæt på, og kan tilgås fra de mange cykel- og gangstier, der forbinder byen, så man kan komme rundt på sikker vis. Hertil kan det nævnes, at der kører flere forskellige buslinjer fra Tranbjerg. Disse, samt letbanen gør, at man nemt og hurtigt kommer ind til Århus midtby. 

Her kan I få opfyldt drømmen om en 3-plans villa med masser af sjæl og atmosfære. 

Villaen indeholder central entre med med trappe til 1 salen, fra entre er der adgang til en rummelig vinkelstue med gode indretningsmuligheder og trægulve. Spiseafdeling i åben forbindelse med klassisk elementkøkken med god skabsplads. God plads til sofagruppe og tv afdeling. Dertil kommer tilbygning som nemt kan etableres til en ekstra stue eller værelse med udgang til hævet terrasse og have. 

1. sal er indrettet med 2 værelser samt et  pænt badeværelse. Dertil kommer to gode værelser i gavlene. Der er udgang til lille terrasse med plads til 2 stole og lille bord fra 1 sals soveværelse.

Kælderen er indrettet med badeværelse, bryggers rum samt flere disponible rum til f.eks teenageafdeling. 

Stor lækker garage
 
Dejlig solrig grund, hvor der er god plads til leg med hele familien

Ring til din lokale home ejendomsmægler for en fremvisning af denne skønne 3-plans villa i Tranbjerg.
4Antal rum
1970Ombygget
2Antal toiletter
602 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Sindal Jensen
home Tranbjerg - Solbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

sjens@home.dk

86290711

86290711