Købsaftale underskrevet

Torvet 16, 4930 Maribo

136 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Flot, gennemført og charmende byhus - Få skridt fra Maribo torv


Velbeliggende i en hyggelig købstad på Lolland

Hvis man ønsker at bo i en købstad på Lolland, hvor alt er i gåafstand, så må valget falde på Torvet 16 i Maribo. Dette byhus opført i 1852 og fuldstændig renoveret for 1,5 år siden. Trods den gode placering ved torvet, så høres trafikken ikke indenfor.

Huset er et murstenshus på facaden, Skagen gult med sort bindingsværk på siderne og panoramavinduer ud mod en lille gårdhave med terrasse og kig på Maribo Domkirke, byens største vartegn. Der er rigelig sol trods store smukke træer i naboens have. 

Fra hoveddøren kommer man ind i en rummelig entre med faste skabe og en solid lige trappe til 1.sal og to store værelser ovenpå. Det ene med mulighed for etablering af et toilet og håndvask. Fra entreen dør til højre til badeværelse, med vindue ud mod gaden og velbevaret, nedsænket badekar. Fra entreen til venstre og midtfor indgang til stuen, som er gennemgående i huset, havedør i panoramavinduerne, lys og venlig og med køkken i højre side af huset (L-form) med halvdør til haven.

Huset byder på flere indretningsmuligheder og derfor er villaen perfekt til det unge par, den lille børnefamilie eller som senior bolig. Maribo har en ældgammel historie og er i vækst, ikke mindst ved at blive international, da tilflytning blomstre på grund af den skønne beliggenhed lige ved Maribosøerne, aktivt foreningsliv og den første internationale folkeskole med fra i år overbygning, som del af et yderst velfungerende Maribo Gymnasium. Her er almindelige folkeskole og privat skole at vælge imellem foruden. 

Alle nødvendige indkøbsmuligheder findes med udbud fra diverse kæder og transport til både København og Europa lige ved døren enten via bil eller tog er muligt. Det store tunnelprojekt ved Rødbyhavn "Femeren Bælt" er i fuld gang og vil i fremtiden åbne for endnu flere spændende muligheder. 

Kom en tur til Lolland/ Maribo, som så mange danskere har gjort i de seneste år og oplevet en skønhed de ikke troede, beslut jer og køb dette dejlige hus med så mange muligheder. 
3Antal rum
1852Byggeår
208 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicki Nice Jensen
home Maribo

Ejendomsmægler MDE

ninj@home.dk

54 84 40 50

54 84 40 50