Tornskadevej 54, Skelhøje Plantage, 8400 Ebeltoft

106 m2 villa

Kontant 1.748.000 kr.

Velfungerende hus med løbende opdateringer


Kort afstand til indkøb, idræt og skole samt med naturen lige i baghaven

Denne dejlige villa er beliggende Tornskadevej 54, som er for enden af en stille vej. Fra villaen er der kort afstand via stisystem til Ebeltoft Skole, Ebeltoft Idrætscenter og Ebeltoft midtby. Foruden et godt naboskab er der ligeledes et rigt dyreliv i området.
En virkelig dejlig villa at komme ind i, hvor der er foretaget større renoveringer i 2006 og 2012 og i 2020 blev taget renset og malet. En utrolig god funktionel villa at komme ind i, som får rummene til at fremtræde både lyse, indbydende og syner større end de faktiske forhold. Villaens entre og bryggers har lyse gulvfliser som gør rummet lyst og imødekommende når man træder ind. Der er vaskemaskine og mulighed for tørrefaciliteter. Villaens fordelingsgang giver adgang til tre gode værelser med laminatgulve og sisal tæpper samt et badeværelse. I to af værelserne er der monteret faste skabe. Badeværelset har flotte hvide klinker, gulvvarme samt bruseniche med rain-shower.

Stuen og det åbne køkken ligger i et stort lyst rum med lysindfald fra flere sider. I fordelingsgangen og stuen er der lyst trægulv, og køkkenet har et praktisk stød,- og lyddæmpende gulv med gulvvarme. Stuen har form som en vinkelstue med mulighed for indretning af et hyggeligt tv-hjørne eller et ekstra værelse. Fra stuen er der adgang til en terrasse mod syd hvor der god plads til havemøbler og grill. I 2006 blev der lavet to lyse karnapper i henholdsvis stue og køkken. Karnappen i stuen er vestvendt og med til at give et godt lys i hele stuen. Køkkenet er hvidt Ikea inventar med skuffer, bordpladen lavet i små flotte hvide klinker med integreret Smeg gaskomfur. Bordpladen er bygget ud i karnappen, som giver optimal udnyttelse samt et godt lysindfald. Huset er velfungerende på flere parametre, men særligt varmekilderne er værd at fremhæve; her er der luft/luft varmepumpe, brændeovn samt gulvvarme i køkkenet og på badeværelset. Det udmøntes i energimærke C.

Pæn anlagt indkørsel til carporten. Haven er anlagt med en nogenlunde jævn græsplæne. To gode ugenerte solterrasser og enkelte pæne bede. To redskabsskure samt brændeskur.
Huset er malet indvendigt i 2023, og har fået monteret nye tagrender i 2015.
Alt i alt en yderst velholdt og præsentabel villa.

Lejlighedsvis anvendelse muligt
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 22 - 27 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr.70.000,- 85.000,-.
4Antal rum
1980Byggeår
867 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.748.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.992 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,106 / 8.008 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33