Tornmarksvej 18, Vejrup, 5491 Blommenslyst

164 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Blommenslyst - Tornmarksvej velholdt villa med skøn ugenert beliggenhed 10 min  fra Odense City


Lys, velindrettet og indflytningsklar villa med kælder, stor garage, dejlig have og flot terrassemiljø

Ejendommen, der er en dejlig lys og stilfuld 1 plans villa med kælder, er opført i 1964 med vandskuret facade og valmet skifereternittag.

Villaen er skønt beliggende i en velanlagt have med 3 hyggelige terrasser og med kig til skov og åbne marker og flot muret dobbelt garage med + 2 el porte og stort udhus. 
Huset er godt naturskønt beliggende og ikke langt fra alle dagligdagens faciliteter, herunder skole, motorvejsnet, offentligt transport, golfbane og meget mere samt med kun ca. 10 min kørsel til Odense City.

Villaen der overalt fremtræder i indflytningsklar stand indeholder: 
Lys entré med god skabsplads, pænt badeværelse med klinkegulv og bruseniche, værelse med god skabsplads, stort værelse med skyde skabe, et stort værelse med direkte udgang til haven, godt bryggers/baggang med masse af skabsplads, flot lyst Designa køkken med klinkegulv og granit borplade, alt i hårde hvidevarer og god plads til spisebord, dejlig stor vinkelstue med brændeovn og direkte udgang ud til skøn og yderst hyggelig træterrasse med bl.a. flot overdækket areal. Ydermere har villaen en fin kælder med stort disp. rum med nyere varmepumpe og badeværelse med bruseniche. 

Villaen har meget at byde på, om det man er vild med stor have, mange terrasser, flot indkørsel, dobbelt garage, smuk udsigt til marker, centralt beliggende etc. - Er du er vild med en af disse kriterier er denne villa helt klart et besøg værd. 

Der er indlagt Fibernet på ejendommen.

Kontakt home Tarup på tlf. 6616 5066 - vi fremviser alle ugens dage. 
6Antal rum
1964Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.264 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,707 / 10.141 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Nielsen
home Tarup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

moni@home.dk

66165066

66165066