Købsaftale underskrevet

Tokkerupvej 32, 2730 Herlev

112 m2 villa

Kontant 3.850.000 kr.

Etplansvilla med sydvendt have og attraktiv placering i Herlev


Charmerende etplansvilla beliggende i Herlev, med et hyggeligt udemiljø og en attraktiv beliggenhed. Skoler, indkøbsmuligheder, og idrætsfaciliteter ligger alle inden for gåafstand.
Indenfor finder I en rummelig bolig på 112 kvadratmeter, der åbner op til en indgang. Boligarealet består af et køkken-alrum og en stor stue, hvor I vil blive mødt af naturligt lysindfald fra syd og en dejlig udsigt til haven. De brede vinduespartier tilføjer ekstra charme til rummet. Der er også tre gode værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers til jeres rådighed. Gangarealet har indbyggede skabe, der tilføjer praktisk opbevaringsplads til hverdagen, ligesom køkken-alrummet også har denne bekvemmelighed.
Ejendommen, der blev opført i 1964, omfatter også en flot forhave samt en terrasse og en overdækket terrasse. Den sydvendte have sikrer jer mange solrige timer i private omgivelser. Der er en carport til parkering af bilen og to disponible rum, der kan bruges efter behov.
Tokkerupvej 32 har en fantastisk beliggenhed tæt på grønne områder, herunder Lillekilde Søpark, der ligger kun 400 meter væk. Adressen byder også på et godt udvalg af daginstitutioner og skoler inden for gåafstand. Herlev Hallerne og indkøbsmuligheder kan også nås til fods. Med en kort køretur på cirka 5 minutter kan I besøge Herlev Bymidte Butikscenter, og et par minutter mere i bilen bringer jer til BIG Shopping center, hvor I finder butikker, spisesteder og en biograf. Fra Herlev Station kan I tage toget direkte ind til Københavns Indre By, eller I kan nå det på mindre end 20 minutter i bil.
Velkommen til. Vi ser frem til at vise jer boligen.

1964
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
718 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Verner-Lassen
home Herlev

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

mavl@home.dk

44 53 18 18

44 53 18 18