Toftholmsvej 23, 2690 Karlslunde

222 m2 villa

Kontant 7.400.000 kr.

En fantastisk bolig som er gennemført luksus


Den nyeste teknologi, eksklusivt design samt visuelt vellykkede løsninger

Velkommen til denne fantastiske bolig der er gennemført luksus. Her får I den nyeste teknologi, eksklusivt design og visuelt vellykkede løsninger, der er skræddersyet af en arkitekt. I får med andre ord et helt unikt hus med et visuelt udtryk og en kvalitet, der er enestående.

De seneste to år har huset gennemgået en omfattende forvandling, og resultatet er et nyt og nærmest uberørt hus, der er 100 % indflytningsklart. Huset er bl.a. beriget med et flot og elegant Svane Køkken, dejligt toilet og badeværelse med stilsikre VOLA-armaturer, dobbelte regnfaldsbrusere og spa-lignende luksus. Samtidig giver de mange værelser og storslåede opholdsrum fantastiske muligheder for jer, der ønsker god plads til både børn og voksne. Huset har en yderst energivenlig profil. Den er desuden indrettet med fokus på den bedst mulige udnyttelse af naturlig ventilation og opvarmning fra solen. 

Kort sagt er huset renoveret med respekt for både omgivelserne og den moderne feinschmeckers krav til æstetik og komfort. Det arkitektoniske snit er lagt som en sekskantet ramme om huset, hvor boligen flyder naturligt sammen med udemiljøet, der tæller flere forskellige terrasser.

Der er indlagt gulvvarme i alle rum, bortset fra stuen. Det betyder en fantastisk indretningsvenlig bolig, hvor der ikke skal tages hensyn til placeringen af radiatorer. Køkkenet er bl.a. forsynet med intelligente ovne, der kan kobles op på smart home-systemer.

De storslåede rammer indvendigt suppleres af de smukke omgivelser udenfor, hvor der er fantastiskudsigt over Karlstrup Mose. Her kan I nyde den uspolerede natur med udsigt til solnedgangen i horisonten. Haven er anlagt med henblik på minimal havepasning - og ikke mindst - maximal hygge og afslapning for både børn og voksne.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en suveræn bolig, som i den grad matcher den store familie,
der har høje krav til deres nye hjem.
8Antal rum
1973Byggeår
3Antal toiletter
862 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.400.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.405 kr.

Udbetaling

370.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,433 / 34.213 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Naja Klamer
home Greve-Karlslunde

Ejendomsmægler MDE

klamer@home.dk

70 500 100

70 500 100