Toften 5, 7130 Juelsminde

162 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

JUELSMINDE


Totalistandsat og indflytningsklar kun 250 meter til vandet

Med kun 250 m fra lækker badestrand og en kort cykeltur til Juelsminde midtby finder du dette lækre, moderniserede og indflytningsklare hus med en fantastisk baghave ud til grønt skovstykke.

Rigtig flot bolig i 1 plan, med en attraktiv planløsning og en velanlagt have/gårdhave med smukke træer/buske, indhegnet og hvor alle sanser bliver sat i værk. Hertil kommer de lækre terrasse miljøer, hvor der bestemt ikke er sparet på hyggen. 

Boligen har gennem de sidste år fået en kraftig modernisering med nye gulve med gulvvarme, lækre filtede vægge, ekstra isolering i indervægge, gulve og på loft, nyere tag, tagrender og vinduer, nyere gavle, nyt badeværelse fra 2022, nyt køkken og hele haven er blevet omlagt og gjort super hyggelig. 

Du bydes indenfor i lys og rummelig entre med flotte akustikvægge og adgang til husets hjerte det enormt store køkken/alrum og stue, som gør boligen smuk og unik. Køkkenet er lækkert, moderne og med amerikansk køleskab. Herfra udgang til baggang/bryggers med vaskefaciliteter. Opholdsstuerne er særdeles rummelige, og med unikke deltaljer som f.eks. den indbyggede skabsvæg, den smukke specialvalgte brændeovn, der passer perfekt ind i stilen og med hele 2 udgange til haven og de dejlige træterrasser. Værelsesafdelingen var oprindeligt med 4 værelser og 2 badeværelser. I dag er det ene værelse lavet om til kontor/multirum og Masterbedroom afdelingen er for sig selv med eget walk-in værelse og badeværelse. Hertil rummeligt værelse og nyt badeværelse fra 2022. 

Udendørsarealer er i en liga for sig! Med skoven som nabo er her ingen indkig nogen steder fra, og stadig er her masser af sol hele dagen lang. Spabadet har fået sin helt egen afdeling i haven og de smukke træterrasser er gennemtænkt ift. beliggenhed og velvære. 

Til boligen hører en garage, et udhus samt en høj kælder på 20 m2, hvor der er god plads til opbevaring m.v.

Søger du et virkeligt unikt, indflytningsklart 1 plans hus i Juelsminde med kort afstand til vandet og byen skal du ikke lede længere. 

Bo midt i din fritid:
Boligen ligger kun et stenkast fra Grønbjerggård strand, som med sin lange sandstrand er beliggende på sydsiden af Juelsminde. Her finder du den Danske sommer når det er bedst med et stort græsareal og en fantastisk udsigt over fjorden til Fyn. Her kan du virkelig slå barndommens folder med opsætning af drager, gå på jagt efter 4 kløvere eller måske bare nyde en frokost i det fri. Kun fantasien sætter grænser.

Juelsminde midtby ligger kun få minutters kørsel herfra eller du kan tage en smuk gåtur langs stranden eller den nærtliggende skov med fine stier og put-and-take sø. I midtbyen er flere indkøbsmuligheder bla. Super Brugsen, Rema1000 og Netto. Derudover byder byen på hyggelige restauranter, cafeer samt en gågade med specialbutikker. Skal du være aktiv er der både mountainbike bane, paddelbaner, naturskønne stier, fitnesscenter, flot kuperet golfbane og så har du selvfølgeligt nogle af områdets bedste strande.

Byen danner desuden rammen om den populære Havnefest samt et rigt og aktivt foreningsliv.
Via stisystemer ledes man til skole, vuggestuer, børnehaver og 2 idrætshaller med fitnesscenter og idrætsfaciliteter til alle aldre.
Byen har det hele OG der er kun 25 min kørsel til motorvejen!
Er du på udkig efter en bolig, hvor beliggenheden er i top, hvor vedligehold er på et minimum og kvaliteten er god, så skal du bestille en fremvisning hos home Juelsminde på tlf. 73707130
5Antal rum
1975Ombygget
2Antal toiletter
780 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.588 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,676 / 10.084 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130