Toftegårdsvej 37, 3500 Værløse

154 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

170 m2 central beliggende villa i Værløse med sydvendt have og terrasse.


Charmerende og autentisk villa.

Du har fundet den ultimative perle i Værløse! Denne 170 m2 store, etplansvilla er en ægte tidsmaskine, der venter på at blive forvandlet til dit personlige drømmehjem! Med en stor, dejlig sydvendt have og terrasse er dette stedet, hvor solen altid smiler til dig.

Denne charmerende villa har bevaret sin autentiske stil, hvilket betyder, at du kan lade din kreativitet løbe vildt og sætte dit helt eget præg på hver eneste krog. Hvorfor nøjes med at drømme om et hjem, der passer perfekt til dine behov, når du kan skabe det selv?

Villaen indeholder et stort bryggers med vask og vaskemaskine samt direkte adgang fra carporten. Der er også tre gode værelser, et badeværelse og et gæstetoilet. Der er en entre, og køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen. Hvis man ønsker det, er det muligt at fjerne væggen mellem køkkenet og den store dagligstue for at integrere rummene. Der er desuden en pejsestue.

Men vent, der er mere! Fra den rummelige stue kan du træde ud i en fortryllende havestue, der vil forlænge sommersæsonen. Forestil dig at sidde der og nyde livet, mens du drikker din morgenkaffe eller inviterer vennerne til en uforglemmelig grillfest.

Og det bedste af det hele er den store, flisebelagte terrasse, der fører dig ud i den sydvendte have. Med masser af plads til at slå sig løs og skabe dit eget personlige paradis. Og hvis du vil have endnu mere plads til at lege med, kan du udvide grunden mod syd uden at sprænge banken (leje).

1966
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
986 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.703 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,619 / 24.207 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Jensen
home Værløse

Ejendomsmægler, MDE

nijen@home.dk

44 48 48 66

44 48 48 66