Toftegårdsvej 15, 5471 Søndersø

107 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Velholdt og velindrettet 1-plans villa med fjernvarme


Beliggende tæt på hverdagens fornødenheder og på lukket vej

home Nordfyn har nu fornøjelsen af at udbyde denne velholdte og velindrettet villa i Søndersø. Ejendommen er beliggende på en attraktiv og central adresse i Søndersø, med kort afstand til hverdagens fornødenheder.

1-plans villaen ligger på en rolig og lukket vej, her får du 107 fine m², som er virkelig godt udnyttet, samtidig har du byens mange gode faciliteter i gåafstand, såsom kort afstand til skole og fritidsaktiviteter - med andre ord, et område helt perfekt for børnefamilien.
 
Boligen indeholder:
Pæn entré med adgang til dejlig lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Nydeligt bryggers med vask og skabs arrangement. Flot og rummeligt køkken / alrum, som byder på super flot og velholdt parketgulv, og et meget nydeligt køkken fra Vordingborg. Fra spise- og opholdsstuen er der udgang til en skøn overdækket fliseterrasse og den lukkede have. 

Samtidig byder boligen på hele 3 gode værelser samt et dejligt rummeligt soveværelse. 

Du får ydermere en indkørsel med plads til flere biler samt en carport og et rummeligt værksted, hvor der er plads til hobbyredskaber mm. 

Den aflukkede og ugenerede have danner ramme om den nemme have primært anlagt med græs og nedgravet trampolin, og en have, hvor der er god plads til både leg og udfoldelse samt en hyggelig overdækket vestvendt fliseterrasse.

Område:
Søndersø byder på mange faciliteter og oplevelser for både store og små. Her er bl.a. børnehaver, skole, gymnasium, flere dagligvare- og specialbutikker, sports- og fritidsaktiviteter m.v. Hvis det er naturen der trækker, kunne det være en rask gåtur ved Dallund Sø, eller for det yngre publikum Søndersø Bypark, en oase med liv i bymidten. Byparken har en bred vifte af funktioner, der både gælder legeplads for de mindste, streetbasket, fodbold, boldspil, skaterbane samt fitnessredskaber m.v. Offentlig transport til Odense og Bogense med Fynbus, og afstanden til Odense Banegård og motorvejsnettet over Fyn er ca. 15 km.
5Antal rum
2001Ombygget
717 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.863 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,542 / 5.966 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232