Tønnesvej 3, Søhus, 5270 Odense N

153 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

Dejlig rummelig og velholdt ejendom


Super skøn beliggenhed på børnevenlig vej

Ejendommen på Tønnesvej 3 i Odense N er en smuk og velholdt bolig med flere etageniveauer.

Området omkring Tønnesvej, Odense N er attraktivt og familievenligt. Der er gode indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport i nærheden. Der er også grønne områder og rekreative muligheder i området, såsom parker og naturområder, der er ideelle til gåture og udendørs aktiviteter. Samtidig er der let adgang til Odense centrum og dets mange aktiviteter.

Ejendommen består af en indbydende entre, hvor man træder ind i huset. Her finder man også et gæstetoilet, der er praktisk placeret i forbindelse med entréen. Køkkenet er pænt og funktionelt og har en spiseplads i åben forbindelse med opholdsstuen og spisestuen. Fra stuen er der direkte udgang til en hyggelig udestue, hvorfra man har en fantastisk udsigt over den skønne have.
1. salen på ejendommen indeholder to gode værelser samt et pænt badeværelse med bruseniche. Disse værelser kan benyttes til at skabe et behageligt og personligt rum til at sove, arbejde eller slappe af i.
Ejendommen har også et andet niveau, hvor der er en rummelig stue og et kontor. Disse ekstra rum giver mulighed for at indrette et arbejdsområde eller et ekstra opholdsrum efter behov.
I kælderen på ejendommen finder man et godt og anvendeligt disponibelt rum, der kan bruges til opbevaring eller til at skabe et aktivitetsrum. Derudover er der også et praktisk bryggers/vaskerum.
Ejendommen har desuden et stort og flot værksted.
Den pæne have omkring ejendommen er meget velplejet og giver mulighed for at nyde solrige dage og udendørs aktiviteter. Forhaven er flot anlagt med græs og en bred indkørsel, der giver mulighed for nem parkering og adgang til ejendommen. 

Kontakt home Odense Nord for fremvisning af denne flotte bolig
7Antal rum
1981Ombygget
2Antal toiletter
814 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.850 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,838 / 11.044 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Odense Nord

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

66185920

66185920