Tobrukvej 22, 2770 Kastrup

139 m2 villa

Kontant 3.898.000 kr.

Velindrettet 1-planshus på Amager i fredeligt kvarter til hurtig overtagelse og indflytning


Tæt på indkøb og offentlig transport

På Tobrukvej 22 ligger denne etplansvilla og venter på sine næste ejere. Overtagelsen kan ske med meget kort varsel. Her er der velindrettede værelser, gode fællesrum, en dejlig udestue, samt en spændende have med forskellige hyggekroge.
Huset er beliggende i et fredeligt kvarter, samtidig med at Indre By er inden for behagelig rækkevidde og cykelafstand.

Villaen er med sine 139 velindrettede kvadratmeter fuld af muligheder, hvad enten man er seniorer, et par eller en børnefamilie. Boligen er praktisk indrettet med et separat, lyst køkken, der har god plads til madlavningen. Dertil kommer en lys opholdsstue, med plads til både spise- og sofastue. 
I forbindelse med køkkenet er der en skøn udestue, med fritlagte bjælker og dannebrogsvinduer. Dette lyse rum forlænger sommeren med en måned i hver ende. 

Der er yderligere et soveværelse og tre gode værelser, som kan indrettes efter eget ønske. De praktiske behov er også på plads med hele to badeværelser, et bryggers og en entré. Villaen nyeste tilbygning har en lidt afsides placering, og den fungerer godt som ungdomsværelse.

Boligen fra 1960 prydes af en pudset, rød facade, og den råder over en stor have med indbydende hyggekroge. Haven er af nem vedligehold med græsplæne, frugttræer og grøn beplantning. Matriklen omkranses af hæk og rækværk, så en privat atmosfære sikres. Haven giver mulighed for lidt af hvert, for der er bl.a. en flisebelagt terrasse med plads til en udendørs siddekrog og en hyggelig hængeseng. Desuden er der et stort værksted / atelier med brændeovn. Der er også en carport til bilen.

Det er et fredeligt villakvarter, som I bliver en del af, og Storkøbenhavns største grønne område, Fælleden, er blot få meter væk. Værd at nævne er, at Tobrukvej er en blind sidevej til Kongelundsvej, med nem tilgang til f.eks. Ørestad og Tårnby, og som byder på en vifte af butikker og supermarkeder. Og blot 1 km derfra ligger Vestamager Centret med gode indkøbsmuligheder, butikker og sport. Med andre ord ligger boligen tæt på alle hverdagens fornødenheder, og inden for en kilometer fra hjemmet finder du både børnehave og skole, fritidshjem, svømmehal mm.

Kontakt os endelig for en fremvisning!

5Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
759 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.166 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,410 / 18.314 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Frig
home Kastrup, Tårnby & Dragør

Ejendomsmægler, MDE

cfrig@home.dk

32 82 01 00

32 82 01 00