Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december kl. 10.00-16.00

Ny pris

Tjørnehegnet 20, 2680 Solrød Strand

164 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. december kl. 10.00-16.00

Flot vedligeholdt og super velindrettet villa på børnevenlig vej


Stor og solrig have

Tjørnehegnet 20 repræsenterer et særdeles velholdt og indbydende hjem med et væld af fordele for de nye ejere: Gennemført flot vedligeholdelse, en super planløsning med køkken/alrum, en stor, flot have og en børnevenlig beliggenhed på en lukket vej centralt i byen.
Alt i alt en fantastisk mulighed for at skabe et familievenligt og dejligt hjem i Solrød Strand.
En af indretningens store fordele er fordelingen af opholdsrum i den ene ende af huset og værelser i modsatte ende. Det skaber en naturlig adskillelse mellem husets afdelinger, hvor det er nemt at nyde både fællestid og privatliv.
I bydes velkommen i en præsentabel entré med ekstraordinært god plads. Der er også en mere praktisk indgang via bryggerset, hvor der ligeledes er gjort plads til hvidevarer.
Med tre rummelige soveværelser er der god plads til både børn og voksne, og i forbindelse med værelsesafdelingen finder I også det store badeværelse med tilhørende sauna. Som supplement til badeværelset er der også et gæstetoilet ved entréen.
Madlavningen og måltiderne kan udfolde sig i køkken/alrummet, der har god plads og direkte udgang til den sydvendte terrasse. Det gør det nemt og bekvemt at rykke maden udenfor på de varme dage. Sidst men ikke mindst er der en stor stue – også herfra får I direkte udgang til en stor terrasse med rig mulighed for at skabe en hyggelig udendørsafdeling.
I får skønne rammer udenfor med en stor og flot have, der er perfekt til leg, afslapning og grønne fingre. Der er masser af plads til at udfolde sig, og haven er anlagt med hyggelige kroge, tæt beplantning der giver privatliv mod naboerne og et elegant drivhus, hvor I kan hente grøntsager direkte ind til køkkenet. De hyggelige terrasser på begge sider af huset vender perfekt for solen og appellerer i høj grad til hyggelige stunder med familie og venner i hele sommerhalvåret.
Beliggenheden er ideel for børnefamilier, da Uglegårdskolen, daginstitutioner og fritidsaktiviteter er en del af nærmiljøet. Solrød Strand byder naturligvis også på skønne naturområder, hvor det er oplagt med gåture, svømmeture eller løbeture langs den smukke kyst. En hyggelig cykeltur på fem minutter bringer jer desuden til Solrød Strand Station og butikslivet i Solrød Center.

1974
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
827 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.698 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,442 / 16.905 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mikkel Bergstrøm
home Solrød

Partner & Ejendomsmægler MDE

miber@home.dk

70 500 100

70 500 100