Tingvej 8, Tranebjerg, 8305 Samsø

260 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

SAMSØ - TRANEBJERG


Atmosfærefyldt ejendom med mulighed for butik

Er du i markedet for en tidligere lægebolig?
Denne ejendom rummer en unik atmosfære og sjæl – den skal derfor opleves.
Ejendommen består af hovedhuset på 260 m2 + 60 m2 kælder . dertil kommer istandsat udhu(annekslignende) bygning med mulighed for at drive erhverv – evt. med kommunens tilladelse.
Beliggenheden ved bygrænsen til Tranebjerg by er synligheden optimal – om det er til galleri, potteri eller andet – så kan ingen turister overse denne unikke beliggenhed.
Samsøs hovedstad Tranebjerg, ligger denne store villa, højt placeret med udsigt over marker og by. Ejendommen appellerer til børnefamilien der ønsker god plads både inde og ude.
I Tranebjerg finder man blandt andet skole, børnehave, idrætscenter, lægehus, indkøbsmuligheder, biograf, bibliotek med mere.
Huset har gennemgået en gennemgribende renovering/modernisering over en årrække, så ejendommen fremstår flot, smagfuld og indflytningsklar.
Man bliver budt velkommen i en lys entre med indbygget skabsplads og højt til loftet. Dertil kommer den herskabslignende dobbeltstue, med pejs, fransk dør og udgang til overdækket, sydvendt terrasse.
Dertil kommer lyst køkken og rummeligt badeværelse samt flere gode værelser.!
Ydermere føres man via den svungne trappe op til husets 1.sal, som byder på badeværelse og 4 gode lyse værelser, hvorfra man kan se alle øens fire hjørner. 1. sal er istandsat i samme fine stil som resten af boligen og gemmer på detaljer som vindue i gulvet og åbent til kip, i flere af værelserne.
Til ejendommen hører også brændeskur, dobbelt carport, og istandsat udhus på 70kvm.

En ejendom der fortjener at blive set
1887
Byggeår
10
Antal rum
2
Antal badeværelser
2690 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.256 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,434 / 11.999 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022