Tingvej 48, Brøns, 6780 Skærbæk

150 m2 villa

Kontant 645.000 kr.

Rummelig og indflytningsklar villa i hjertet af Brøns


- Opvarmes med fjernvarme!

Beliggende på Tingvej 48 i Brøns, udbydes denne veludnyttede og indflytningsklare villa. Brøns er
super aktiv by, med et stærkt lokalt sammenhold samt flere årlige arrangementer. Du er blot 5 minutters
kørsel væk fra Skærbæk, hvor du finder skole, daginstitutioner samt indkøbsmuligheder.

Huset har et samlet boligareal på 150 kvm fordelt i to plan, dertil er der 30 kvm kælder samt udestue. Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten, eternittag samt plastikvinduer og -døre. Huset opvarmes med fjernvarme og er klassificeret med et flot energimærke C. 

Indvendigt byder stueplanet foruden et bryggers og fordeler-gang, på et stort køkken/alrum, badeværelse samt værelse. Bryggerset er med et pænt jordfarvet klinkegulv og indbyggede skabe med god plads til opbevaring. Herfra føres du til fordeler-gangen der har trappeopgang til 1. sal, og som fordeler stueplanets 3 øvrige rum. Stueplanets værelse er med klik-gulv, listeloft og har en god størrelse til en dobbeltseng. Badeværelset er med tidsløse hvide klinker hvoraf gulvklinkerne er med marmor-effekt, bruseniche og pænt hvidt badeværelse-miljø. Det store køkken/alrum er velindrettet med god arbejds- og skabsplads i køkkenet, der fremstår originalt og velholdt. Alrummet er med samme klik-gulv som i værelset, og har god størrelse til både at indrette sig med spisebordsplads og sofagruppe. Fra alrummet er der udgang til en dejlig sydvendt udestue. 

1. salen indeholder et stort repos, som fordelagtigt kan udnyttes til kontorplads eller lignende, samt 3 gode værelser. Herudover er der et praktisk badeværelse med charmerende flise mosaik gulv og bruseniche. 

Husets kælder kan tilgås inde- og udefra og indeholder et stort disponibelt rum med betongulv. 

Udvendigt finder du en 700 kvm stor grund, med en nem flisebelagt indkørsel til den 20 kvm store carport. Der er flisebelagt gangareal rundt om huset, som fører til en dejlig sydvendt terrasse, hvor mange solskinstimer kan nydes. Haven er udlagt i græs, og har flotte bede etableret. 

Ses vi i Brøns? Det håber jeg virkelig vi gør!
4Antal rum
1967Byggeår
2Antal toiletter
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.007 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,806 / 3.026 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270