Ny pris

Tilst Østervænge 13, 8381 Tilst

175 m2 villa

Kontant 3.498.000 kr.

TILST


Rummelig og moderne familievilla på roligt, blindt vænge med stor lukket have og 32 m2 selvstændig, muret garage

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne og rummelige 2-plans villa med 32 m2 selvstændig muret garage/værksted og mange gode, regulære soveværelser! Underetagen blev omfattende renoveret i 2018, hvilket inkluderede installation af gulvvarme, nye vægge og lofter. Alt dette er beliggende attraktivt på en 1.032 m2 stor grund ved en rolig og blind villavej, hvor ejendommene sjældent ses udbudt til salg grundet deres popularitet. Her får man sig nemlig en stor bolig, på en stor grund i rolige og trygge omgivelser med udsigt til marker i et dejligt familievenligt villaområde.
Boligen fremstår indbydende med fine, løbende moderniseringer. Planløsningen, der som udgangspunkt er ideel for børnefamilien, består med sine 175 m2 bolig af en præsentabel klinkebelagt entré med trappeopgang til 1. salen. Nyere-moderniseret bryggers med vaskefaciliteter og gode opbevaringsmuligheder. Herudover består boligen i stueplan af et moderne og funktionelt køkken i åben forbindelse med den store vinkelopholdsstue, hvor man har et dejligt lysindfald, direkte udgang til terrasse og haven samt god plads til såvel oplagt TV-/sofaafdeling som til større spiseafdeling. I dette store alrum er de ideelle rammer for nærvær og samtale såvel under madlavningen i køkkenet som ved måltiderne eller lektielæsningerne omkring spisebordet. Endvidere er der på stueplan 1 godt regulært værelse samt et stort badeværelse renoveret i ca. år 2005 med flot stengulv, lang terrazzobordplade, toilet og bruseniche. Fra trappeopgangen ledes man op til 1. salen, hvor her generelt er en god rummelighed med højt til loftet og dejligt lysindfald. Her er for nuværende 2 store soveværelser, 1 mindre værelse samt et stort kontor, hvor det ene af værelserne tidligere har været delt op i 2 og kan nemt reetableres, hvis der måtte være et ønske om dette. På denne sal er boligens 2. badeværelse, igen i nydelig stil med badekar, toilet og vask. Alt i alt er der rigtig gode muligheder, specielt for storfamilien, med masser af plads og mulighed for mange soveværelser! Boligen er som nævnt beliggende på en 1.032 m² stor og regulær grund, der både byder på en stor græsplæne, hyggelig flisebelagt terrasse, hvor solen kan fanges fra morgen til aften, frugttræer, legetårn mv. – en generel privat have, der er nem at holde! Endvidere er der på ejendommen en 32 m2 stor muret, selvstændig garage med el-port, der også kan anvendes til værksted, hobbyrum, opbevaring e.l., hvis det måtte være. Ejendommen, der ligger på en tryg og blind villavej, er beliggende i et særdeles populært og veletableret villakvarter i attraktive Tilst, der bl.a. er kendetegnet for sine imødekommende og rare naboer samt gode infrastruktur med kort afstand til indkøb, den populære Tilst Skole, uddannelsesinstitutioner, offentlig transport, motorvejsnettet og nem adgang til byen – alt dette trods en tilbagetrukket beliggenhed med ro, god luft og marker ”i baghaven”.
home inviterer dig til at opleve denne unikke ejendom, som byder på masser af plads og moderne faciliteter. Kontakt os for en fremvisning, så du kan se denne skønne villa med egne øjne.
6Antal rum
2022Ombygget
2Antal toiletter
1032 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.665 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,120 / 16.201 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Tilst - Sabro

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

8615 2700

8615 2700