Thyrasvej 45, 3630 Jægerspris

190 m2 villa

Kontant 4.295.000 kr.

Spændende, rummelig og indflytningsklar villa beliggende på en skøn stor grund...


- 290 kvm tæt på alle hverdagens nødvendigheder

Drømmer I spændende villa i et attraktivt kvarter tæt på skov og vand, så er dette måske Jeres
kommende drømmebolig. Villaen ligger højt på en 1.401 kvm skøn lukket grund, i det eftertragtede Kignæs område kun få minutters gang fra Kignæs Havn, Færgelundskoven og Jægerspris centrum med gode indkøbsmuligheder og mange fritidsaktiviteter. Hopper du på cyklen, er der kun få minutter til badestrand og Jægerspris slot med den skønne Nordskov i baghaven, og tager du bilen, er du på golfbanen eller i Frederikssund på bare 5 minutter.

Denne villa præsenterer sig med et moderne look, vandskurede vægge og træbeklædning. Med 190 kvadratmeter bolig, en kælder på 100 kvadratmeter og en dobbeltgrund på 1.401 kvadratmeter, er der plads til det hele. Dertil kommer en carport på 39 kvadratmeter. Huset blev renoveret i 2017 med blandt andet udskiftning af vinduer, gulve, radiatorer samt det ene badeværelse.
Indenfor møder du først en praktisk entré, der leder dig videre til et flot, vinkelformet køkken-alrum med hvide elementer. Køkkenet er udstyret med en køkkenhalvø og en brændeovn, og der er direkte adgang til terrassen. Stuen, der ligger i naturlig forlængelse af alrummet, har også dobbeltdøre til terrassen.
I den sydlige del af huset findes der tre værelser og et badeværelse, der tilsammen udgør en perfekt afdeling for teenagere. Modsat, mod øst er master bedroom, som er udstyret med et walk-in-closet og et privat badeværelse. Og endelig er det også fra køkken-alrummet, du kommer ind i bryggerset, der indeholder vaskefaciliteter og giver adgang til den yderst anvendelige kælder med to gode disponible rum.
Udenfor venter en stor, men overskuelig have med flere hyggekroge. Den delvist overdækkede, sydvestvendte terrasse er helt afskærmet og i læ, ideel til både afslapning og grillaftener.
Så hvis du drømmer om en rummelig, lys og indflytningsklar villa med en skøn placering, så er huset her det perfekte valg for dig og din familie.

En enestående mulighed for den store familie - en ejendom, der bør ses - ring allerede i dag for en fremvisning - vi kan træffes mandag til fredag og søndag på telefon 70 20 00 20 i tidsrummet kl. 8 - 20.
7Antal rum
1973Byggeår
3Antal toiletter
1401 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.539 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,681 / 19.591 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Finnemann-Andersen
home Jægerspris

Partner

jefa@home.dk

70 20 00 20

70 20 00 20