Theodor Nielsens Vej 9, 4540 Fårevejle

179 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Fårevejle


Velholdt, veldisponeret familievilla i naturskønne omgivelser

På Theodor Nielsens Vej 9, centralt i skønne Fårevejle Stationsby, udbydes nu denne velholdte og rummelige familievilla. Villaen er løbende vedligeholdt og istandsat og fremstår i dag fuldkommen indflytningsklar.
Denne indbydende villa står nu klar til at slå hoveddøren op og invitere en ny, heldig familie indenfor til en lys og indbydende bolig og rammerne om en hverdag, hvor alting nemt lader sig gøre. Villaen på Theodor Nielsens Vej 9 er opført i 1995 og er siden løbende vedligeholdt, opdateret og istandsat. Boligen fremstår i dag fuldkommen indflytningsklar og indrettet i et gennemgående tidløst udtryk, med kvalitetsmaterialer og funktionelle løsninger.
Pladsen er fordelt over to velindrettede plan, der i stueetagen er prioriteret til boligens fællesarealer. Her finder I en rummelig og lys entré med trappe til førstesalen, pænt gæstetoilet, stort og praktisk bryggers med egen indgang samt et kæmpestort alrum, som er badet i lys fra to smukke vindueskarnapper, terrassedør, der åbner op til den sydvestvendte baghave samt vinduespartier mod både syd, vest og øst. På husets førstesal træder I op på en stor og møblerbar repos med skabe og mulighed for etablering af eksempelvis hjemmearbejdsplads. Heroppe finder I desuden husets badeværelse, som er lækkert indrettet med stor, muret bruseniche samt tre gode og gedigne værelser samt et stort soveværelse. 
Til huset hører desuden en god garage som dog er opdelt i et rummeligt skur samt et stort disponibelt rum med direkte indgang via bryggers. Størstedelen af vinduerne i huset er udskiftet af nuværende ejer, inden for de sidste 4 år. I bryggers og på gæstetoilet og badeværelset er der gulvvarme. Huset er netop tilsluttet fjernvarme i år. 

Til huset hører en skøn, uforstyrret, sydvestvendt baghave. Her er højt til himlen, gamle træer, blomstrende buske, sol gennem det meste af dagen og hele aftenen og en dejlig plæne med god plads til leg og sjov. En stor, solrig terrasse skaber det oplagte samlingssted udendørs og desuden de optimale rammer for sommerhygge.
Her er I indenfor gåafstand af både folkeskole, friskole, daginstitutioner, dagligvarebutikker og togstation og få minutters kørsel fra både strand og skov. Odsherred er kendt for sin smukke natur og området byder på et væld af muligheder for oplevelser i det fri for den naturelskende familie.
1995
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
704 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.052 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,360 / 9.592 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65