Terpvej 7, Øster Lindet, 6630 Rødding

91 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Charmerende landejendom beliggende i hjertet af Øster Lindet


Tilhørende stort værksted på 104 kvadratmeter med mange anvendelses muligeheder

Velkommen til denne skønne beliggenhed. Her kan I nyde den dejlige idyl, friske luft og masser af plads. Beliggenheden er i hjertet af Ø. Lindet som ligger lige mellem Rødding, Gram og Jels der alle byder på  et aktivt foreningsliv samt skoler og pasningsmuligheder til de mindste i familien. 

Boligen byder på en funktionel entre, hvorfra I træder ind i et hyggeligt køkken med en lille spiseplads og meddejligt lys indfald. Fra køkkenet er der indgang til en kombineret spise- og opholdsstue og fra stuen er der adgang til endnu en hyggelig stue. Endvidere er der en rummelig bryggers med masser plads til både sko og jakker. 

Boligen rummer en 1. sal, der på nuværende tidspunkt er uudnyttet. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man vil bruge 1. salen til.

Af udbygninger får du et stort udhus, samt stort værksted perfekt til hobbymanden eller mindre erhvervsdrivende der gerne vil kombinere privat og erhverv. Derudover er der carport og et brændeskur.

Alt i alt en ejendom med mange muligheder og perfekt til jer, som ønsker et idyllisk landsted, med den skønneste have. Boligen kan tages i brug som den er, og løbende tilpasses, så det bliver jeres helt personlige drømmehjem. 

Lyder det som noget for jer, så book en fremvisning allerede i dag 75 36 53 00, men vær forberedt på, at I nemt kan forelske jer i stedet og at ærmerne skal smøges op.
3Antal rum
1800Byggeår
3075 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

968 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,537 / 2.813 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300