Teglværksvej 6, Skalbjerg, 5492 Vissenbjerg

202 m2 villa

Kontant 945.000 kr.

Moderniseret etplansvilla - Perfekt for familien der elsker rummelighed og familiehygge


5 velindrettede værelser - sydvendt terrasse - god muret garage

På Teglværksvej 6 i Skalbjerg, en velfungerende landsby omtrent midt mellem Tommerup Stationsby og Vissenbjerg, finder I denne rummelige etplansvilla på 202 m2. 

I september 2023 har boligen gennemgået en modernisering med bl.a. nye gulve i køkken, stue og aktivitetsrum, derudover er der kommet nye gulvtæpper i 3 af værelserne samt i entré/fordelingsgang. 
Endvidere er køkkenelementerne blevet malet i en flot grøn nuance og alle vægge i huset er blevet malet (med undtagelse af ét værelse) 

I kan se frem til en attraktiv beliggenhed tæt på skov og natur, mens I ligeledes tilgodeses af en velkomponeret planløsning, hvor blandt andet den rummelige stue og de fem værelser skal fremhæves. 

I bosætter jer på en blind og fredelig vej, og fra jeres kommende bopæl bliver det en smal sag at få dagligdagen til at gå op i en højere enhed. Ikke ret langt herfra er en børnehave, mens skolebussen nærmest kører til døren. I er herudover tæt på offentlig transport, mens også motorvejen er lettilgængelig. 
Gode indkøbsmuligheder findes i både Vissenbjerg og Tommerup. 

Villaen er indrettet med bryggers med klinkegulv og plads til vaskemaskine/tørretumbler, et flot køkken med spiseplads og udgang til terrasse og entre/fordelingsgang.
Fra fordelingsgangen er der adgang til 2 værelser, soveværelse med skabsvæg samt et badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Herudover er der adgang til endnu et stort værelse/aktivitetsrum og husets sidste værelse. Den store vinkelstue med brændeovn giver plads til både spiseafdeling og sofahygge og har udgang til den sydvendte terrasse.

Til villaen er dejligt haveanlæg. Derudover er der en god muret garage med et isoleret udhus.

Er Teglværksvej 6 dit og din families næste hjem? 
- Tag et skrift nærmere drømmen og book en fremvisning før det er for sent.
1978
Byggeår
6
Antal rum
1007 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.969 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,899 / 4.586 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010