Teglværksvej 51, 8766 Nørre Snede

102 m2 villa

Kontant 1.050.000 kr.

Nørre Snede


Villa tæt på skov og natur

Velholdt parcelhus med kælder.

I Nørre Snede, på en lukket vej med udsigt og natur i baghaven, finder man Teglværksvej 51 og dette meget velholdte og indbydende parcelhus. Et hus opført i 1950, som løbende er vedligeholdt, og hvor udtrykket er indbydende og imødekommende. Huset har røde murstensfacader, kombineret med sorte vinduer, inddækninger og tag.

En præsentabel villa med et boligareal på 102 kvm plus fuld kælderetage også på 102 kvm. Boligen fremstår pæn og hyggelig og man har en stor tilhørende grund på 1580 kvm som omkranser huset med en spændende og interessant have orienteret mod syd/vest.

Fra vejen og villaens forside, ses først en dyb indkørsel der fører frem til en muret garage. Indgangen til huset ligger mod øst med en lukket forhave foran. Her er indgang både via kælderen og ind til entreen. Stueplan har store anvendelige rum med først den rummelige entre, hvor overtøjet kan opbevares. Her er også en trappen til kælderplan, og et badeværelse. Næstefter en stor vinkelstue med udgang til en dejlig overdækket terrasse, hvor man igen kan nyde haven og udsigten over området.
Køkken/alrummet har åben forbindelse til stuen, og her er der hyggeligt og med plads til en spisekrog også. Inventaret i køkkenet er pænt og lyst med god udnyttelse af pladsen. Stuen har også plads til spisebord og gæster. Her kommer et skønt lysindfald i rummet fra tre sider af. Bagerst i stuen er der ligeledes endnu en trappe til kælderen.
Kælderen er flot og i høj boligstandard. Væggene er hvidpudsede, her er faste tæpper på gulvene og lyst og højloftet. Indretningen byder på 5 gode rum plus en gang, hvor indgangen udefra er placeret. En særdeles anvendelig kælder til mange formål.

Grunden og området udenfor er flot anlagt, og her er sjæl og oplevelser i vente. Man kan boltre sig på græsplænen, lave bål, nyde naturen og dyrelivet i haven eller måske overnatte under trækronerne. Haven har også drivhus hvis man vil dyrke egene grønsager, frugt og blomster.

4Antal rum
1970Ombygget
1580 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.050.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.127 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,120 / 4.887 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200