Taskebjergvej 30, Nørskovlund, 8620 Kjellerup

137 m2 villa

Kontant 1.025.000 kr.

Nørskovlund


God familievilla i naturrige omgivelser


RUMMELIG VILLA MED PLADS TIL FAMILIEN OG ERHVERV – Denne solide murermestervilla er stemningsfuldt indrettet, og med 137 boligkvadratmeter i to etager er her god plads til børnefamilien. Samtidig har du en anvendelig kælder på 109 m2 med disponible rum samt en stort garage med tilstødende hobbyrum, så her er mange muligheder for at indrette et stort værksted eller bruge bonuspladsen som lager til en webshop eller andet erhverv. Førstesalen er indrettet med en møblérbar repos samt to værelser med loft til kip og frilagte spær, og her har børnene deres egen ideelle afdeling. Soveværelset findes i stueetagen, hvor der også er et badeværelse med bruseniche, og foruden entréen består resten af etagen af et køkken-alrum og en stor stue. I køkken-alrummet blev køkkenet, som er fra HTH, istandsat , og samtidig blev der isat nye kompositvinduer med energiruder overalt i boligen. Stuen giver mange muligheder for at lege med indretningen, og store vinduespartier bader rummet i naturligt lys.

UGENERET HAVE MED UDSIGT – Haven er ganske ugeneret, og foruden en stor græsplæne er her solrige terrasser samt et skønt orangeri, der kan anvendes langt ind i ydersæsonerne. Grunden støder direkte op til åbne marker, så her er ganske uforstyrret, mens udsigten er naturskøn.

SMUK NATUR OG BYENS MULIGHEDER – Huset ligger i Nørskovlund, der er omgivet af smuk natur, hvilket du også finder masser af omkring den nærliggende Hinge Sø. Området er et naturskønt smørhul mellem Ans By og Kjellerup, hvor du har alle hverdagens nødvendigheder såsom skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Køreturen til Silkeborg eller Viborg klares på godt et kvarter, og ved Silkeborg har du ligeledes adgang til motorvejen, så du kan være i det centrale Aarhus på tre kvarter.

1960
Byggeår
3
Antal rum
788 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.025.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.545 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,355 / 4.974 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088