Tamsborgvej 7, 3400 Hillerød

170 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Lys og mulighedsrig villa med naturskøn og attraktiv placering


Lys og mulighedsrig villa med naturskøn og attraktiv placering
Det er en sand fornøjelse at byde velkommen til denne flotte, lyse og rummelige villa, der giver jer mange anvendelsesmuligheder og ikke mindst en virkelig tiltalende beliggenhed nær både by og natur.
I bliver mødt af en indbydende rødstensvilla fra 1937, som ligger flot på grunden og er omkranset en dejlig, grøn have med et solrigt terrasseareal og plads til både leg og afslapning. Træder I indenfor venter jer lyse og indretningsvenlige kvadratmeter, der gennemgående er i pæn og velholdt stand. Men ønsker I at sætte jeres eget præg på en bolig, er der også mulighed for det her; villaen vil nemlig stå særdeles flot efter lidt frisk maling eller hvad I nu synes.
Boligkvadratmeterne fordeler sig over et stueplan og førstesal samt en kælderetage med disponible rum og bad. Stueplan beriger jer med et godt værelse, et gæstebadeværelse, et velholdt køkken og ikke mindst en skøn opholdsstue og spisestue med flot udgang til haven. På førstesalen har I to værelser, en opholdsstue og endnu et køkken, dette lyst og i rigtig flot stand. Dertil kommer to badeværelser, et mindre og et større, samt udgang til hjemmets skønne altan.
Også beliggenheden kan I glæde jer til, for I kommer til at bo dejligt centralt i Hillerød, som rummer alt indenfor velassorterede indkøbsmuligheder og et hyggeligt byliv. Byen har desuden flere skoler og daginstitutioner samt mulighed for både STX, HF og Teknisk Gymnasium. Blot 15 minutters gang fra villaen finder I desuden Frederiksborg Slot og Slotshave, der giver jer en blomstrende oase at nyde tilværelsen i. Og så er der gode muligheder for pendleren. I får nemlig blot få minutter på cykel, før I står på Hillerød Station, hvorfra toget tager jer til Nørreport Station på bar 35 minutter. I bil kan København nås på kun en halv time. Og som prikken over i’et har det fantastiske skovområde, Store Dyrehave, indenfor få hundrede meter. Bedre bliver det næppe. Velkommen hjem!

1936
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
468 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.521 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,710 / 28.794 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Amalie Nørtoft Stausbøll
home Hillerød

Ejendomsmægler, MDE

amas@home.dk

88 20 93 30

88 20 93 30