Taarupparken 1, 5560 Aarup

266 m2 villa

Kontant 2.895.000 kr.

Liebhaverejendom med 2 hektar jord nær Aarup by - Gåafstand til skole, indkøb og togstation


Idyllisk naturperle med flot udsigt til sø og skøn natur

I får ro og rum til fordybelse samt rigeligt med plads til forskellige spændende projekter, hvis ejendommen her på Taarupparken 1 nær Aarup bliver jeres. 

Ejendommen byder blandt andet på et smukt udsyn til sø, mose og dejligt naturområde, og samtidig kan I nyde de mange muligheder, det to hektar naturskønne jordstykke giver jer. 
Selve beboelsen rummer 266 m2, og takket være de mange velplacerede vinduer og døre, får I rigt udbytte af lyset og det smukke landskab omkring.
Selvom I kun har en kort gåtur til det fine handels- og kulturliv i Aarup, føles her fredeligt og landligt, og på grundens grønne terræn, der blandt andet tæller en lille sø, er der mange muligheder. I kan eksempelvis anlægge en stor køkkenhave og blive selvforsynende, ligesom der er mulighed for at bygge en stald til dyrehold. 
Der er allerede opført en dobbeltcarport og et rummeligt udhus, og fra den overdækkede terrasse, der er smukt indrammet af vindruer, klematis og blåregn har I et flot udsyn til nabosøen, hvor I har ret til at slå græsset og arealet omkring, der omkranser den således, at udsigten til enhver tid kan bevares.
Da nuværende ejere overtog ejendommen for omkring 20 år siden, blev stuehuset renoveret og bygget til, og siden er der blandt andet indlagt jordvarme.
Huset er desuden udstyret med en åben pejs, der understreger hjemmets særlige charme. 
Boligens areal er fordelt på to etager, hvor førstesalen over den ældre del disponerer over to værelser og et toilet. I stueplanet er der en stor entre, gæstetoilet, køkken, værelse/kontor samt et stort forældresoveværelse, der har walk-in-closet og eget badeværelse. Soveværelset har også egen dør ud til terrasse og have – præcis ligesom bryggerset, entréen, køkkenet og stuen.
Faktisk er stuemiljøet udstyret med tre dobbelte terrassedøre, der alle har udgang til de to herlige terrasser på begge sider af huset. Stuemiljøet er desuden stort og luftigt, så her er rigeligt med albuerum og plads til flere opholdskroge eller evt. indretning af ekstra værelse.
Fra husets store bryggers er der opgang til 1. salen over den nye del af stuehuset, hvor der p.t. er et stort disponibelt rum med rige muligheder for udvidelse af boligen.
Aarup er en velfungerende handelsby med station, skole, daginstitution, godt handelsliv og egen biograf, hvor der blandt andet afholdes hyggelige arrangementer med musik og foredrag m.m.. 
Lige uden for døren har I desuden en cykelsti, og på små ti minutter kan I nå ud på motorvejen.
1912
Byggeår
5
Antal rum
3
Antal toiletter
20722 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.634 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,776 / 13.825 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010