Sygehusvej 19, Tranebjerg, 8305 Samsø

239 m2 villa

Kontant 1.885.000 kr.

Samsø - Tranebjerg


Flot villa med god beliggenhed i Tranebjerg

Drømmer du om at bo i en stor og flot villa med god plads både inde og ude, så skal du tage et kig på denne skønne ejendom på Sygehusvej 19.

Denne villa er et imponerende syn, med en charmerende facade, højt til loftet og store vinduer, som giver masser af naturligt lys. Indenfor mødes du af en rummelig entré, som fører til en stor stue med masser af plads til hygge og leg. Entréen har trappe til tagetagen og adgang til både badeværelse med badekar og værelse med nedgang til kælderen. 

Villaen byder på et fint køkken med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse med spiseafdeling, hvor du kan invitere venner og familie til hyggelige middage. *Fra køkkenet er der udgang til stor terrasse med masser af plads til hygge og leg.
Når du går op ad trappen til tagetagen, ser du et stort lys repos, indrettet som soveværelse, to store soveværelser samt mindre værelse.

Villaen har desuden en stor kælder med god plads til opbevaring, toilet, vaskerum og to ekstra værelser. 
Ejendommen har også en dejlig have, hvor du kan nyde sommerdage og aftener med grill og afslapning. Der er rigeligt med plads til både leg og afslapning i haven, som er velholdt og anlagt med flotte træer og buske.

Beliggenheden på Sygehusvej 19 er ideel, da det er et roligt og børnevenligt område med kort afstand til skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Der er også gode muligheder for at dyrke motion og  naturen i nærheden, med flere skønne stier og grønne områder tæt på.
Alt i alt er denne villa på Sygehusvej 19 et fantastisk sted at kalde sit hjem. Med masser af plads både inde og ude, en dejlig have og en skøn central beliggenhed.

1931
Byggeår
8
Antal rum
2
Antal badeværelser
957 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.885.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.287 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,639 / 9.048 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022