Sydtoften 37, 8260 Viby J

124 m2 villa

Kontant 2.498.000 kr.

Moderniseret villa i et plan tæt på Aarhus C & E45


Gåafstand til skole, offentlig transport og indkøb.

Denne dejlige villa ligger roligt og tæt på byen. Her er der kort afstand til busser, letbane, skoler, fritidsaktiviteter og indkøb m.m.

Haven er på ialt 756 kvm med en mindre forhave, carport, udhus en overdækket terrasse, blomme- og kirsebærtræ, redskabsrum samt et drivhus til jer, der ønsker at dyrke jeres egne grøntsager.

Villaen er i et plan fordelt på 124 kvm. 

Villaen har inden for de sidste år gennemgået en større renovering, der er således skiftet døre og vinduer, alle indvendte døre er udskiftet, der er lavet nyt badeværelse gæstetioet og køkken i 2020, flere gulve er skiftet og der er lavet nye gipslofter.

Villaen indeholder entré med klinkegulv. Mellemgang med adgang til gæstetoilet og et badeværelse med badekar og vask i skabsarrangement- et rummeligt køkken/alrum med spiseplads til 4 - 5 personer. Et rummeligt bryggers med ind- og udgang. 3 lyse og store værelser. De 2 af værelserne har indbyggede skabe. En meget lys og møbleringsvenlig vinkelstue med en brændeovn og glasdør ud til en udestue.
Fra udestuen er der udgang til flere disponible rum, herunder et udekøkken og god opbevaringsplads.

Ideel villa til jer, der ønsker en billig bolig i Viby J, en villa i et område der inden for de senere år har gennemgået en stor forandring.
Skolen er renoveret og fremstår i dag som e skole der besøges af hele europa som inspirationskilde, blokbyggeriet er reduceret og kraftigt moderniseret med dejlige grønne områder, og indgangen til området, det gamle center, vil inden for de næste år blive ombygget til "Det sunde samlingspunkt", et kontor og medborgerhus tegnet af AART architects.
1969
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
756 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.017 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,421 / 12.224 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Lignell
home Viby - Hasselager

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

lignell@home.dk

86114499

86114499