Svinget 12, 5560 Aarup

132 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Velindrettet villa med 4 værelser - Skøn udsigt over skoven og det omkringliggende landskab


Børnevenligt villakvarter tæt på skole, daginstitutioner og indkøb

Der er en fantastisk udsigt over omgivelserne fra denne veldisponerede etplansvilla i Aarup, som vi nu har fornøjelsen af at udbyde til salg. 
Ejendommen ligger højt i landskabet på en rolig, lukket villavej, og den flotte udsigt kan nydes fra både terrasser og opholdsrum. De 132 m2 bolig er godt udnyttet, og I får blandt andet fire værelser, to badeværelser, et bryggers og et stort sammenhængende opholdsmiljø med køkken og stue/alrum i åben forbindelse. 
I tillæg til boligarealet får I en skøn udestue, som forlænger sommeren med adskillige måneder.
Villaen er opført i 1978 i en enkel og tidløs byggestil og er godt placeret øverst på den skrånende grund, så I får mest muligt udbytte af udsigten. 
En entré byder velkommen i boligen og leder videre ind til opholdsmiljøet. Her er der et godt gennemstrømmende lys fra vinduespartier mod flere verdenshjørner. Der er plads til et spisebord i det åbne køkken, som derved kommer til at fungere som et ekstra opholdsrum. 
I stue-alrum kan I indrette både spiseafdeling og sofahjørne, og der er direkte udgang til både terrasse og udestue. Ligeledes kan I her nyde hyggen ved brændeovnen, der med sin centrale placering i boligen virker som et godt varme-supplement.
Soveværelset er placeret i forbindelse med stuen og har eget badeværelse – oplagt som forældreafdeling. I den anden ende af boligen er der to værelser og endnu et badeværelse i forbindelse med fordelingsgangen, og endelig er der et værelse med adgang fra alrummet. Alle fire værelser har desuden indbyggede skabe.
Aarup er en aktiv by, hvor I finder alt det, I skal bruge i hverdagen. Beliggenheden giver jeg fred og ro i det daglige, og I får samtidig let adgang til alle dagligdagens fornødenheder. Der er gåafstand til både daginstitution, skole og et bredt udvalg af dagligvarebutikker, og I kommer også let til specialforretningerne i bymidten. 
Fra grunden tager det få minutter at gå til skoven og den skønne natur, der omkranser byen, og endelig får I let adgang til motorvejsnettet.

Der er mulighed for tilmelding til kommende fjernvarme i Aarup med planlagt opstart i 3
etaper fra 2022-2024.Tilslutningsafgift kun kr. 5.000,-
Se mere og beregn din forventede varmeudgift på www.assensfjernvarme.dk
1978
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
1245 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.992 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,645 / 6.722 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010