Svinget 12, 5560 Aarup

132 m2 villa

Kontant 1.345.000 kr.

Velindrettet villa med 4 værelser - Skøn udsigt over skoven og det omkringliggende landskab


Børnevenligt villakvarter tæt på skole, daginstitutioner og indkøb

Der er en fantastisk udsigt over omgivelserne fra denne veldisponerede etplansvilla i Aarup, som vi nu har fornøjelsen af at udbyde til salg. 
Ejendommen ligger højt i landskabet på en rolig, lukket villavej, og den flotte udsigt kan nydes fra både terrasser og opholdsrum. De 132 m2 bolig er godt udnyttet, og I får blandt andet fire værelser, to badeværelser, et bryggers og et stort sammenhængende opholdsmiljø med køkken og stue/alrum i åben forbindelse. 
I tillæg til boligarealet får I en skøn udestue, som forlænger sommeren med adskillige måneder.
Villaen er opført i 1978 i en enkel og tidløs byggestil og er godt placeret øverst på den skrånende grund, så I får mest muligt udbytte af udsigten. 
En entré byder velkommen i boligen og leder videre ind til opholdsmiljøet. Her er der et godt gennemstrømmende lys fra vinduespartier mod flere verdenshjørner. Der er plads til et spisebord i det åbne køkken, som derved kommer til at fungere som et ekstra opholdsrum. 
I stue-alrum kan I indrette både spiseafdeling og sofahjørne, og der er direkte udgang til både terrasse og udestue. Ligeledes kan I her nyde hyggen ved brændeovnen, der med sin centrale placering i boligen virker som et godt varme-supplement.
Soveværelset er placeret i forbindelse med stuen og har eget badeværelse – oplagt som forældreafdeling. I den anden ende af boligen er der to værelser og endnu et badeværelse i forbindelse med fordelingsgangen, og endelig er der et værelse med adgang fra alrummet. Alle fire værelser har desuden indbyggede skabe.
Aarup er en aktiv by, hvor I finder alt det, I skal bruge i hverdagen. Beliggenheden giver jeg fred og ro i det daglige, og I får samtidig let adgang til alle dagligdagens fornødenheder. Der er gåafstand til både daginstitution, skole og et bredt udvalg af dagligvarebutikker, og I kommer også let til specialforretningerne i bymidten. 
Fra grunden tager det få minutter at gå til skoven og den skønne natur, der omkranser byen, og endelig får I let adgang til motorvejsnettet.

Der er mulighed for tilmelding til kommende fjernvarme i Aarup med planlagt opstart i 3
etaper fra 2022-2024.Tilslutningsafgift kun kr. 5.000,- for op til 25 meter stikledning. 
Se mere og beregn din forventede varmeudgift på www.assensfjernvarme.dk
5Antal rum
1984Ombygget
2Antal toiletter
1245 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.603 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,821 / 6.186 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010