Købsaftale underskrevet
Ny pris

Sveasvej 21, 3700 Rønne

98 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Skønt træhus af villa typen i Rønne


Indflytningsklart og lækkert


Allerede ved første øjekast fornemmer I, at dette fine træhus i Rønne er noget ud over det sædvanlige. Der er tale om et af de bornholmske svenskerhuse, der er opført kort efter krigen, og dette hus skal i særdeleshed ses og opleves. Hele huset er lige til at flytte ind i, og indenfor hersker en fantastisk atmosfære med masser af lys og en indbydende stemning. Udenfor tilbringes sommeren i den pragtfulde have med en skøn træterrasse, flere hyggekroge og en praktisk carport.
I bosætter jer i et attraktivt kvarter omgivet af farverige svenskerhuse og med kort afstand til det meste. I er heller ikke langt fra bymidten, vandkanten eller Blykobbe Plantage.
Det lysegrå træhus har rødt tegltag, sortmalet sokkel og hvide vinduesrammer med skodder, som skaber et ekstra charmerende udtryk. Indenfor breder sig 98 kvm i halvandet plan og yderligere 62 kvm i kælderen med to disponible rum i en høj standard samt et kombineret bryggers og badeværelse.
Stueplan gemmer på det herlige opholdsmiljø bestående af to stuer og et køkken i åben forbindelse. Køkkenet er elegant udført med hvide, grebsfrie elementer, mørk bordplade og hvidevarer i stållook. I stuen sørger brændeovnen for stemning og varme i de kølige måneder, mens der også er plads til et langbord og bløde møbler. Etagen fuldendes af et lækkert badeværelse. Førstesalen indeholder to værelser, hvor det ene har en bred skabsvæg og det andet er opdelt med en halvmur, så I kan få et garderobeafsnit.
Skynd jer at booke en fremvisning.
1949
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal badeværelser
581 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Kaas Westh
home Rønne

Salg & Vurdering

towe@home.dk

56 95 75 51

56 95 75 51