Susåvej 40, 7400 Herning

160 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

Dejlig lys udestue med termoruder og termotag


Lund Mølle - yderst velholdt, energirenoveret, træ-/alu vinduer

Velkommen til denne dejlige villa i børnevenligt villakvarter. Villaen er opført i 1973 i gule mursten med sort eternittag. Nordsiden af taget er skifte i 2020. Boligarealet er på hele 160 m² + en dejlig udestue på 20 m² samt dejlig dobbelt garage på 36 m² med automatiske elporte og epoxygulv. Villaen er særdeles velholdt og løbende renoveret med bl.a. sorte træ-/alu vinduer med mahogni inderside, nye træ-/alu facadepartier i udestuen. Pæne lyse hvide lofter i henholdsvis Troldtekt og malede paneler. Der er endvidere foretaget energirenoveringer med et 3 kW solcelleanlæg, ekstraisolering på loftet, ny varmeveksler samt gulvvarme i opholdsstuen. Derfor har boligen opnået et flot energimærke B. Badeværelset er endvidere moderniseret i 2003. Den gode vedligeholdelsesstand bekræftes endvidere af fine rapporter. Virkelig dejlig lukket have med atmosfærefyldt gårdhavemiljø, hvor man kan søge i skygge under den store markise.  Grunden er på 713 m². Sælger bedste sted i boligen er i den dejlige lyse udestue. Her får man et dejligt børnevenlig bolig med 4 soverum, badeværelse og gæstetoilet.  

Området: Dejlig lukket villaområde med lukkede stikveje. Tæt op mod grønne arealer langs Herningsholm Å. Her kan man opleve "vild med vilje", hvor Herning Kommune har ført Herningsholm Å tilbage til sit naturlige forløb. Der er  mulighed for mange gåture langs de mange anlagte stier. Dejligt roligt villakvarter med lukkede stikveje og med gode stiforbindelser til skole, institutioner og
idrætsfaciliteter. Desuden er der et stort grønt fælles område med kælkebakke, naturlegeplads og
boldbane.

Indretning: entré, gæstetoilet, opholdsstue med gulvvarme og udgang til udestue,  spisekøkken med lyst køkkeninventar, bryggers med vask i bord, dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og pænt badmiljø, soveværelse med skabsvæg, 3 gode store børneværelser. 
5Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.707 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,109 / 9.690 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500