Strandvejen 244, Strib, 5500 Middelfart

142 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Skønt dobbelthus med pragtfuld udsigt til Lillebælt


Beliggende ved Strandvejen i populære Strib.

home Middelfart udbyder nu med stor fornøjelse dette skønne dobbelthus på Strandvejen i Strib.
Med kun et stenkast fra vandet på en skrånende grund og et fantastisk view fra næsten alle rum over det smukke Lillebælt - Ja så bliver det næsten ikke bedre. 

Strib er en hyggelig og naturrig by, der er omgivet af vand og skov. Alle de faciliteter man skal bruge i dagligdagen, med bl.a. dagligvarebutikker, apotek, en slagter, Strib Skole, Svømme- og Motionscenter samt Fritids- og Aktivitetscenter, ligger indenfor rækkevidde. Det er et naturskønt område, som bl.a. kan nydes med gåture til marinaen, Strib Fyr, Staurby Skov m.m. Der er endvidere kun ca. 5 minutters kørsel til hhv. Middelfart centrum og til motorvejsnettet, som gør området særligt attraktivt for pendlere.

Boligen, der er opført i år 1904 og ombygget i 1991, er i tre plan med et samlet boligareal på 142 m2. Hertil kommer en garage på 22 m2 samt et udhus på 21 m2. Grunden er på 807 m2. Indkørsel med med flisebelægning til garagen, mindre forhave samt en dejlig terrasse ved indgangen. 

Boligen indeholder:
I stueplan er en stor og lys entré, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt. Adgang til et godt værelse med indbyggede skabe, samt et dejligt badeværelse med rummelige elementer og bruseniche. Hele stueetagen har klinkegulv med vandbåren gulvvarme. Herfra trappe videre op til 1.sal  og et skønt køkken-/stuealrum med en fantastisk udsigt over bæltet. Køkkenet er godt indrettet med hvide elementer, induktionsplade, indbygningsovn og stort køleskab. 
Spiseplads hvor aftensolen kan nydes, og et hyggeligt sofahjørne. 
Endvidere forefindes et godt gæstetoilet via en lille fordelingsgang, som har udgang til en pragtfuld stor træterrasse med den skønneste beliggenhed samt udvendig nedgang til stueplan. Videre op til 2.sal hvor man ligeledes kan nyde den smukke udsigt fra to dejlige værelser.
Udover de skønne terrasser mod bæltet, har boligen en hyggelig overdækket terrasse, et udhus samt en overkommelig have bagved. 
Er man til en dukkert i Lillebælt har man brugsret til en badebro næsten nedenfor ejendommen.

Alt i alt en livsnyderejendom som vi glæder os til at vise jer.

Kontakt os for en fremvisning på Tlf. 64418090
5Antal rum
1991Ombygget
2Antal toiletter
807 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.578 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,838 / 17.343 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090