Storkevej 24, 4040 Jyllinge

174 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Energivenlig og meget velholdt villa i Jyllinge


- Luft til vand varmepumpe og gulvvarme i hele huset

Hvad finder man egentlig, hvis man spadserer langs de små vænger i Nordmarken? I dag byder det gamle sommerhusområde på boliger i alle former og farver, mens den fælles klangbund skabes af Værebro Å, som kvarteret grænser op til. Her inviterer vi indenfor i en flot og yderst velholdt villa i trækonstruktion med god indretning.
Her bor I tæt på Roskilde Fjord og Værebro Å, hvor man kan nyde de unikke og naturskønne omgivelser. For enden af nabovejen kan man endda sætte sin kano eller båd i vandet fra den lille jollehavn, og jeres egen vej giver nem adgang til at nyde naturen på en gåtur langs Værebro Å. I skal ikke engang gå på kompromis med hverdagens fornødenheder, som alle findes lokalt, mens nem adgang til Nordsjælland, Roskilde og Storkøbenhavn giver Jyllinge en pendlervenlig profil.
På Storkevej 24 møder I et flot og spændende træhus fra 1997, som blev ombygget med en arkitekttegnet løsning i 2010. Huset har mørk træbeklædning med rødt, valmet tegltag, og I får en stor dobbeltcarport på hele 50 m2. Carporten indeholder et isoleret og opvarmet udhus i god kvalitet, og den er opført i nøjagtig samme stil som selve huset. Med sine 174 m2 er villaen velegnet til børnefamilier, og de nuværende tre værelser kan med få midler blive til flere.
Den lyse indretning taler direkte til det moderne boligmarked, og de åbne rumforløb drager nytte af boligens flotte, naturlige lysindfald. Dette bliver især tydeligt i det centrale opholdsområde, som byder på en række lækre ovenlysvinduer. Afdelingen består af køkken-alrum og stue i åben forbindelse, og begge delafsnit fremstår både pæne og funktionelle. Værelserne fordeler sig på begge sider af det centrale rum, og det samme gør husets vådrum, der tæller bryggers, badeværelse og gæstetoilet.
I den dejlige have er der god afstand til naboerne, hvilket giver en ekstra ugeneret stemning, der underbygges af havens flotte, veletablerede beplantning med flere frugttræer og -buske. På sydsiden af huset finder I desuden en stor, overdækket terrasse, som er et fantastisk aktiv, der kan samle hele husstanden i sommermånederne.
Velkommen til.

1997
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.541 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,799 / 20.288 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonathan Siert
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Salgs- & Vurderingschef

josi@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14