Storegade 25, Husby, 5592 Ejby

174 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Stor moderniseret landvilla med naturskøn udsigt


I levende og aktivt landsbysamfund 20 km fra Middelfart

Velkommen til skønne Husby: et levende landsbysamfund med masser af børnefamilier og ildsjæle,
der sørger for fællesarrangementer og liv i byen. Lige her midt i landsbyidyllen og med marker både 
for og bag ligger en stor, moderniseret landvilla og venter på at byde dig og din familie velkommen. 
Villaen er på hele 174 charmerende m2 og byder på en helt enestående udsigt over bølgende marker og Lillebælt. 
Flytter du ind her, kommer til at bo omgivet af skønne naturområder med marker, skove, Tybrind Vig og Lillebælt. Store dyreflokke holder til i området, og du kan uden problemer gå 10 km uden at forlade stranden. Samtidig – og det er noget af det bedste af det hele - er der blot 20 km til Middelfart og under 40 km til Odense.
Når du svinger ind ad den grusbelagte indkørsel og krydser gårdspladsen, vil du mærke, hvordan her er fred, ro og læ mellem ejendommens to bygninger. Udendørsarealerne er generelt virkelig skønne, og der findes masser af hyggelige kroge og terrasser på den 1.612 m2 store grund.
Ejendommen er opført i 1928 og består af et stort hovedhus i halvandet plan og et 50 m2 stort fuldmuret udhus, hvor du kan indrette alt fra keramikeratelier til knallertværksted. Mulighederne er i det hele taget mange med en ejendom som denne. Tidligere har hovedhuset været inddelt i to separate lejligheder, så hvis drømmen er et bofællesskab, er det bestemt også en mulighed.
De mange m2 er fordelt på et stort, lyst køkken-alrum, en stue med brændeovn og flot udsigt over marker og Lillebælt, et kontor og et soveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til det ene af de to badeværelser. Endvidere bryggers. Man kan endda udvide boligarealet betragteligt ved at udnytte det 48 m2 store loftsrum, som allerede er forberedt til det. På 1. salen er der endvidere et rummeligt værelse samt mindre gennemgangværelse.
Den store grund er smukt anlagt med enkelte høje, gamle træer, der indrammer en frodig oase af græs og blomstrende buske. Her er et væld af røde paradisæbler og gamle rosensorter samt en urtehave med både porrer, persille, rosenkål og rødbeder. Herudover kan du plukke egne æbler, pærer, solbær, ribs og jordbær i haven.
Kort sagt får du her intet mindre end den perfekte chance for at få en masse plads og en naturskøn beliggenhed: Velkommen til Storegade 25 i Husby.
3Antal rum
1928Byggeår
2Antal toiletter
1612 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.595 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,551 / 9.171 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010