Stenstrupvej 7, 4573 Højby

117 m2 villa

Kontant 1.300.000 kr.

Fantastisk velholdt og centralt placeret villa i det skønne Højby


Stenstrupvej, 4573 Højby

På en super beliggenhed, i ganske kort gåafstand fra både indkøb, skole, pasningsmuligheder, station og fritidsaktiviteter, slår denne hyggelige, velindrettede og velholdte villa nu dørene op for at byde nye beboere velkommen hjem.
Pladsen på Stenstrupvej 7 er fordelt på en super praktisk planløsning med tre gode værelser, en rummelig entré, badeværelse med brus og et stort, lyst og lækkert alrum. I alrummet har I rigelig plads til at indrette jer i flere afdelinger med både spisebord og sofaarrangement og fra den skønne stue er der desuden udgang til den sydvendte del af haven, hvor et stort, solrigt terrassemiljø i sommerhalvåret fungerer som en forlængelse af det dejlige fællesrum. Køkkenet er pænt og velholdt, indrettet i et klassisk udtryk med fyldningslåger og god skabs- og bordplads. I den rummelige entré er der installeret vaskemaskine og gennem hele huset er det et lyst og velholdt udtryk, der møder jer. Alle faciliteter fremstår pæne og brugbare og det skinner tydeligt igennem at her er tale om en bolig, der er passet godt på. 

Villaen er super velegnet til den lille børnefamilie, til det ældre ægtepar, der ønsker at nedgradere, eller til det yngre par, der skal købe deres første, fælles hjem.
Til huset hører en solrig og frodig have, der er anlagt med stor, velholdt plæne og omkranset af varierende beplantning i form af blomstrende buske og gamle, smukke træer. Haven er fuldkommen ugeneret og byder på sol gennem hele dagen og til langt ud på aftenen.

Til ejendommen hører ligeledes en fin garage samt interegeret udhus, hvor anvendelsesmulighederne er utallige. 

Her ligger I helt centralt i Højby med ganske korte gåafstande til alt hvad I skal bruge for at hverdagen glider nemt. Her kan børnene trygt, selv gå i skole og indkøb klares nemt lige på den anden side af skolen. Her får I desuden et nærområde der bugner af smukke naturoplevelser ved både søer, i skov og langs Odsherreds smukke kyststrækninger, der desuden lokker med nogle af landets absolut bedste badestrande.

Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 59650165
4Antal rum
1967Byggeår
870 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.300.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.313 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,563 / 5.969 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65