Stengade 17, Harndrup, 5463 Harndrup

176 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Dejlig og rummelig villa på hyggelig stor grund


God udhusbygning med bla. garage og mindre værksted

Her har du nu muligheden for at få en dejlig og rummelig villa midt i den hyggelige landsby Harndrup på "Humleegnen", et smukt og frodigt naturområde. En egn hvor der fra Middelalderen til 1800 tallet blev avlet humle ved selv de mindste husmandssteder, og i dag kan egnen som følge deraf bryste sig af en enestående kulturhistorie og gode gårdbutikker. Harndrup er en familevenlig by med lokal skole og et godt forsamlingshus. Boligen ligger i gåafstand til indkøb, tæt på skole og offentlig transport.

Den hyggelige by Brenderup ligger tæt på med ca.1.400 indbyggere, et godt handelsliv og én af Fyns bedste bagere. På ca. et kvartérs kørsel kan du være ved kysten, Varbjerg Havn og den dejlige strand. Middelfart er blot 20 min væk, og ligeledes er der kort afstand til motorvejsnettet, med forbindelse til Odense og trekantsområdet.
Villaen har et samlet boligareal på 176 m2 fordelt med 126 m2 i stueetagen og 50 m2 på 1.salen.
Hertil kommer et godt udhus/garage på 76 m2 med el-port, plads til 1 bil og et godt værksted. Bygningen har en uudnyttet 1. sal, som der evt. kunne være mulighed for at lave til yderligere et disponibelt rum. Den 1161 m2 store grund er fordelt på en mindre forhave, en dejlig varieret have bagtil og ikke mindst muligheden for at lave et hyggeligt gårdmiljø imellem bygningerne.
Indgang via baghuset til en entré og fordelingsgang med adgang til et godt værelse med et mindre walk-in-closet, samt villaens flot renoverede badeværelse med klinkegulv, gulvvarme samt en god bruseniche. I baghuset forefindes ligeledes et mindre teknik-/viktualierum/krybekælder.
Videre ind i boligens hjerte, et hyggeligt og funktionelt køkken med god spiseplads samt gulvvarme.
I forbindelse med køkkenet ligger en stor dejlig vinkelstue med plankegulv, gulvvarme og godt lysindfald fra flere sider.
På 1.salen leder en repos til et dejligt  lyst soveværelse med indbygget skabsplads, samt opbevaringsplads bagved dette. Ydermere to gode værelser også med skabsplads.
Alt i alt en dejlig bolig, som til og med er indflytningsklar! Kunne dette friste dig?
Så vil vi glæde os til at tage dig med på en fremvisning i Harndrup.

Kontakt home Middelfart for nærmere information på tlf. 64418090
6Antal rum
1996Ombygget
1161 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.410 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,670 / 3.704 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090