Starup Højvænge 9B, Starup, 6100 Haderslev

150 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Starup


Lys og charmerende villa i attraktive Starup!

På en stikvej i Starup udbydes nu denne charmerende og lyse villa til salg. Starup er en dejlig by hvor alle hverdagens fornødenheder kan findes, samt med kort afstand til Haderslev. Eksempelvis kan Haderslev Centrum nås fra denne villa på blot 12 minutter på cykel.

Fra den nordøstlige entré er der direkte adgang til et soveværelse med egen badeværelse, og en stor, rummelig stue. Stuen er velindrettet med to gode vinduer samt en stor glasskydedør der forbinder stuen med den sydvendte udestue. Hermed sikres der således en naturlig forøgelse af stuens kvadratmeter i de varme måneder.
Fra den lyse udestue er der udgang til den store terrasse der løber langs boligens sydside, og kort afstand til endnu en terrasse på bagsiden af den store carport samt redskabsrummet, hvorpå der også findes et skur.
Fra den lyse stue er der adgang til det store køkken-alrum, der byder på flere store vinduer og glasskydedøre til terrassen, som sikrer det gode lysindfald. Her er der rig mulighed for at samle familien ved spisebordet og nyde morgenmaden i solskinnet.
Herfra er der adgang til bryggers med vaskefaciliteter, samt en mindre gang der fører til de to andre værelser og endnu et badeværelse med karbad.

Hvis denne rummelige, charmerende og lyse villa lyder som noget for jer, så tøv ikke med at kontakte os i dag for en fremvisning. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

1972
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
1272 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.173 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,041 / 6.241 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545