Stampesvej 2, 8260 Viby J

102 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Højtbeliggende villa med udsigt og skøn haveoase


Viby/Bakkekvarteret


home Egå/Risskov har den store fornøjelse at byde jer velkomne i Bakkekvarteret i Viby. Et hyggeligt og roligt beliggende villakvarter med en særlig karakter. Her er der opvoksede haver og i det bakkede terræn ligger der mange skønne villaer. Denne dejlige villa på Stampesvej 2 er ingen undtagelse.
Her bor man i kort afstand til Høskoven, Brabrand Sø, en god skole, indkøbsfaciliteter på Viby Torv eller MEGA SYD, letbane, bybus m.m. Fra villaen en kort cykelafstand til City som til den grønne bypark ved Eskelund.
Til villaen en grund på hele 755 kvadratmeter som er dejligt opvokset, solrig og med mange gode kroge og terrasser. Her er bl.a. æbletræer, kirsebærtræer, et blommetræ, mange fine blomster, roser, stauder m.m. Et udhus med plads til redskaber og opmagasinering samt en ældre garage, der i dag er indrettet som værksted/deoptrum.
Villaen er på i alt 117 etagekvadratmeter incl. den hyggelige og bragende lyse havestue på 15 kvadratmeter. Man bydes velkommen i en entré med garderobeplads. 2 lyse værelser. Et kontor samt et disponibelt rum ved køkkenet med en vaskemaskine som også kan benyttes som depot-, viktualie- eller vinrum. Et klinkebadeværelse med granitgulv, gulvvarme og en vask i et skabsarrangement. En hyggelig stue med plankegulv og udgang til havestuen med en utrolig flot udsigt ned over kvarteret og ind over byen. Boligens centrale rum er det store køkken/alrum med et lyst køkken godt med skabs- og bordplads, fin plads til et stort spisebord og en dør ud til en skøn solterrasse.
Glæd jer til, at se denne hyggelige og yderst velbeliggende villa.

1959
Byggeår
4
Antal rum
755 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.386 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,936 / 16.597 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222