Stampemøllevej 84, 6760 Ribe

181 m2 villa

Kontant 2.048.000 kr.

Den helt oplagte familievilla - rummelig og indflytningsklart!


Bo i de skønneste grønne omgivelser, men alligevel tæt ved byens puls og fornødenheder!

Hvis I sidder og leder efter den ideelle familievilla, hvor I kommer til at bo i dejlige, grønne omgivelser, men samtidig ønsker at være tæt på byens puls og hverdagens fornødenheder i form af bl.a. skole, daginstitutioner, indkøb, spændende restauranter og specialbutikker og sportsfaciliteter, så er der godt nyt! Vi kan nemlig nu præsentere jer for Stampemøllevej 84, som lever op til netop de ønsker - og meget mere. 

Boligen, som i øvrigt har energimærke B, byder jer indenfor til 181 lyse og virkeligt velfungerende kvadratmeter, som i stueplan byder på en entré med plads til sko og overtøj, en supper hyggelig stue med et fantastisk lysindfald, et gennemført køkken med både god arbejds- og spiseplads og den oplagte forældreafdeling med soveværelse, eget badeværelse, vaskerum/depot og et disponibelt rum. 

På 1. salen finder I den oplagte børneafdeling, der lige nu består af 3 lyse og veldisponerede værelser og et badeværelse, men hvor ruminddelingen kan ændres - skulle man ønske det. 

Ejendommens undendørsarealer er et kapitel for sig! Foruden den praktiske værksteds- og udestueplads, er her en helt fantastisk lukket have med god terrasseplads og solkroge, hvor mange gode stunder med familien og venner kan nydes! 

Hos home Ribe glæder vi os til at sørge for, at I kommer godt hjem på Stampemøllevej 84. Ring allerede i dag og bestil jeres fremvisning! 

PS: sælgerne har selv lavet en præsentationsside for ejendommen, hvor husets historie og område yderligere beskrives. Siden kan tilgås via følgende link: https://sites.google.com/vejenskoler.dk/stampemoellevej84/start
1953
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.048.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.167 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,648 / 9.885 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Littau Christiansen
home Ribe

Salg og vurdering

slch@home.dk

75424800

75424800