Stærevej 6, 3660 Stenløse

163 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

Stor familievilla med unik planløsning og mulighed for fjernvarme


Imponerende rolig beliggenhed mellem Fælleden og Egedal CentretFørst og fremmest er Stærevej 6 en bolig, der tilbyder plads i enhver henseende. De 163 m2 giver plads til familien, og med husets delvist originale indretning får I også plads til de idéer, som I selv har med i flyttekasserne. Udenfor giver den flotte, veletablerede have plads til at ånde, og lige på den anden side af hækken står Stenløses attraktive fuglekvarter klar til at tage imod jer.
Fuglekvarteret er et eftertragtet kvarter hvor folk bliver boende i mange år. Faktisk må man sige, at det er præcis et villaliv som dette, unge familier drømmer om. Fra adressen går der direkte stier til Fælleden og Stenløse Station, og med Egedal Centret lige ved siden af har I få hundrede meter til Egedal Kommunes bedste indkøbsmuligheder og ét af byens bedste naturområder.
Ejendommen blev ombygget i 1978, og derfor ligner huset heller ikke de fleste traditionelle 60’er-villaer. Rummeligheden kan man ikke stille spørgsmålstegn ved, og de mange vinkler giver perfekt mening, når man tager haven i betragtning. Terrasserne er talrige, og når solen er fremme, finder den med garanti vej til én af dem. Beplantningen er frodig uden at være vild, men den er også charmerende uden at være sirlig. I får endda et skønt pavillondrivhus, som hurtigt bliver en havestue, når foråret begynder at nærme sig. Mod vejen finder I desuden en praktisk carport med integreret redskabsrum.
Også inden døre høster boligen frugterne af husets lidt atypiske udformning. I centrum af de to afdelinger ligger nemlig et stort, udfoldet opholdsområde, der spænder lige fra køkkenet til spisestuen og videre til den hyggelige pejsestue. Bag pejsestuen finder I en skøn forældreafdeling med eget badeværelse, mens de tre børneværelser ligger i stik modsatte side af huset. Værelserne mødes i et regulært multirum, som i princippet kan blændes af, hvis ikke den nuværende indretning overbeviser jer om, at åbenhed er vejen frem. Endelig får I et ekstra badeværelse samt et kombineret bryggers og fyrrum.
Vi byder velkommen til. Kontakt os for en fremvisning.

5Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
783 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.797 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,678 / 16.460 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonathan Siert
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Salgs- & Vurderingschef

josi@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14