Spurvevej 7, 7100 Vejle

176 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

236 etagemeter spændende villa beliggende kun 5 km fra Vejle Centrum


Beliggende i naturskønt område i Østengård ved Skibet

Bemærk: Mulighed for hurtig overtagelse.

I fuglekvarteret i Østengård ved Skibet, har du nu muligheden for at blive den nye ejer af denne spændende villa på hele 236 etagemeter. Boligen er opført i 1969 og tilbygget i 1978. På trods af boligen løbende er renoveret, er flere af de oprindelige detaljer bevaret, som giver boligen noget kant. 

Området ved Østengård og Skibet er kendetegnet ved sin smukke natur, hvor det kuperede landskab både syd og nord for området, sætter rammerne for en skøn udsigt. Vejle Ådal og Kongens Kær er oplagt til gå-, cykel- eller løbeture og Bindeballestien fører dig bl.a. helt ind til Vejle Centrum, som du finder kun ca. 5 km fra boligen. Dermed kombineres natur og nærhed til Vejle i dette attraktive område. Ligeledes har du både daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og indkøb i gåafstand fra boligen og meget af dette nåes via lukket stisystem. Et område som du helt sikkert bør studere nærmere, hvis du ikke allerede kender det. 

Boligen er som nævnt løbende renoveret, hvor der bl.a. kan nævnes at køkken/alrummet, bryggers og  entré er totalrenoveret i 2019. Soveværelse og walkin er renoveret i 2021. Nilan genveks anlæg er etableret i 2022 og badeværelse og gæstetoilet er totalrenoveret i 2013 og 2022. Herudover er indvendige døre skiftet i 2019 og alt udvendig træværk er malet i 2023. Hele renovering er foretaget med respekt for den oprindelige stil og de mange detaljer. Her bør pejsestuen med de runde vinduer mod vest bl.a. fremhæves. Stemningen her er gennemført og kombinerer flotte detaljer fra 70'erne, med yderst stor funktionalitet og skøn udsigt over området.

Indretningen byder på entré, hvorfra du har adgang til soveværelse med tilhørende stort walk in, to værelser, badeværelse og gæstetoilet. Herefter kommer du ind i det store leverum, hvor du har køkken/alrum og stue ud i et. Rummet bliver med garanti hele familiens samlingssted og med lysindfald fra alle verdenshjørner og flere udgange til terrassemiljøer, byder leverummet på både smuk udsigt og et skønt naturligt lysindfald. Fra leverummet her du adgang til underetagen. Med både god lofthøjde og direkte udgang til endnu et terrassemiljø, er underetagen yderst brugbar. Denne rummer 3 gode rum, hvor det ene er oplagt som "slyngelstue", et fantastisk aktivitetsrum og et depotrum/værksted. 

Haven er en oplevelse for sig. Her har du 3 forskellige terrassemiljøer i forskellige niveauer og på forskellige sider af boligen. Baghaven er dejlig ugenert og med plan have.
5Antal rum
1978Ombygget
2Antal toiletter
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.339 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,250 / 14.019 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811