Spurvevej 4, 8450 Hammel

210 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Hammel


Imponerende villa, arkitekttegnet med inspiration fra Friis og Moltke - Flot og indflytningsklar

Denne imponerende villa ligger på en rummelig naturgrund på hele 1809 kvadratmeter, smukt placeret tæt ved Frijsenborgskoven i Hammel. Beliggenheden er helt i top i et lukket og børnevenligt kvarter, med sikkert stisystem til skole. En arkitekt, som var ansat ved det anerkendte arkitektfirma Friis og Moltke tegnede i sin tid villaen til sig selv, og inspirationen herfra lader sig ikke fornægte. Den fremstår med arkitektoniske detaljer, der bidrager til et ganske unikt og charmerende udtryk.

I stueplan byder huset på en meget rummelig opholdsstue, der er opdelt af en smuk indbygget brændeovn pejs. Store vinduespartier trækker lyset ind og giver en forbløffende grøn udsigt til haven. Et flot plankegulv og adgang til et væksthus giver en hyggelig atmosfære. Derudover finder man et stilfuldt Boform spisekøkken fra 2001, som trods sine år på bagen stadig fremstår flot og velholdt i tråd med tidens trend. Fra spisekøkkenet er der udgang til en stor sydvestvendt fliseterrasse med et behageligt loungeområde, der ligger fuldstændig ugeneret af naboer.

I stueetagen er der også en fordelingsgang, der fører til to nyrenoverede badeværelser med gulvvarme og tre værelser, alle med direkte adgang til haven. Et praktisk bryggers er også tilgængeligt for at lette dagligdagens opgaver.

Den renoverede underetage er en sand perle i dette hus og omfatter et stort multirum, to disponible rum og endnu et badeværelse. Denne del af huset er perfekt som en teenageafdeling eller som ekstraplads til gæster. Desuden har underetagen sin egen indgang fra indkørslen, hvilket giver mulighed for forskellige anvendelsesmuligheder. Der er gulvvarme i underetagen.

Dette hus byder på en kombination af komfort, elegance og naturskønhed takket være sin placering ved Frijsenborgskoven og det veludformede arkitektoniske design. Det er det perfekte hjem for familier, der ønsker at bo i en idyllisk og rummelig omgivelse nær naturen.


4Antal rum
1980Ombygget
3Antal toiletter
1809 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.747 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,842 / 17.353 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Kyhl
home Hammel

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

kyhl@home.dk

86 96 10 11

86 96 10 11