Købsaftale underskrevet

Sprogøvej 33, 5000 Odense C

88 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

Fritliggende og indflytningsklar Lindøhus på lukket vænge


Tæt på alle dagligdagens fornødenheder

home Skibhusvej har nu fornøjelsen af, at kunne udbyde dette Lindøhus til dig som ønsker en bolig der hverken er for stor eller lille, men derimod lige midtimellem.
Med alle etagemeterne fordelt på ét plan kombineret med sin centrale beliggenhed i Skibhus gør, at boligen hér henvender sig til en bred målgruppe - her at nævne førstegangskøberne på jagt efter det første boligkøb, småbørnsfamilien med
et barn eller to – eller det kunne også være et attraktivt valg for det ældre publikum, da man her får alle kvadratmetrene fordelt på et plan.
Boligen indeholder: Stort anvendeligt bryggers (ej godkendt til beboelse), et pænt og rummeligt køkken, 2 gode værelser, lyst og velholdt brusebadeværelse, stor og hyggelig opholdsstue med pænt lyst parketgulv, brændeovn og udgang til ejendommens sydvendte terrasse.
Ejedommens udeareal består af: En flisebelagt terrasse hvor halvdelen er overdækket, en nem græsplæne, hæk, lide bede og en lang indkørsel med carport.
Til ejendommen er der et redskabsskur.
Fra hoveddøren er der kort skolevej til Sct. Hans Skole og få meter fra boligen, findes ligeså Marienlystcentret med et stort udvalg af fritidsaktiviteter for store såvel som små.
Indkøbsmulighederne er placeret på rad og række langs Skibhusvej med Rema 1000 som det nærmeste blot få minutter fra hoveddøren.

Tlf: 66139300

BEMÆRK : Der kan tidligst være overtagelse den 1/5-2024.

4Antal rum
1961Byggeår
570 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bromark
home Skibhusvej

Ejendomsmægler, MDE

abro@home.dk

66139300

66139300