Sprogøvej 31, Lundager, 5610 Assens

191 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Stor etplansvilla med god indretning - hele 5 værelser fordelt i 2 afdelinger af huset


Skøn beliggenhed med vue over marker og vandet i horisonten

Det er et dejligt, stort hus, som I nu har muligheden for at overtage her på Sprogøvej i Assens. Den flotte bolig er fra 2008 og byder blandt andet på et privat forældreafsnit og en god børneafdeling. En stue og et køkken-alrum udgør hjemmets opholdsmiljø, og begge rum har udgang til havens terrasse. Herfra kan I nyde det smukke vue over landskabet med Lillebælt i horisonten.
Ejendommen er opført i ét plan med integreret carport og udhus.
Inde døre fremstår boligen med hvide vægge og lækre, ensartede gulve. Her er endvidere akustikpaneler og Troldtekt-lofter, der sørger for et behageligt lydklima, og det skal desuden fremhæves, at huset har en lav varmeudgift.
Børneafdelingen inkluderer to rummelige værelser og et badeværelse. I denne del af villaen er der også et bryggers og et mindre værelse, og nær køkkenet finder I endnu et stort værelse.
Forældresoveværelset har terrassedør og masser af skabsplads samt adgang til eget badeværelse. Dette er indrettet med bruseniche og hjørnebadekar.
Såvel stuen som køkken-alrummet har store vinduespartier, der lader lyset strømme ind fra syd, og rummene forenes af en trefløjet fransk dør – en smart detalje, så I kan åbne helt op mellem de to afdelinger, når der er brug for ekstra plads. I det indbydende køkken-alrum er loftet ført til kip, og den stilrene køkkensektion har kogeø.
Grunden er anlagt med en nem have, hvis store terrasse har et åbent og et overdækket område. Takket være ejendommens gode placering er her som nævnt skøn udsigt og kig til vandet.
Villaen ligger i et roligt nybyggerkvarter med grønne arealer og fine stisystemer. Fra adressen er der kun ti minutter på cykel til både børnehave, skoler, byens forretninger og stranden.
7Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.573 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,967 / 15.007 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070