Ingen bopælspligt

Spættevej 4, 9560 Hadsund

169 m2 villa

Kontant 1.725.000 kr.

Udsigt til bl.a. Fjorden, gå afstand til midt byen og en villa med god plads på en stor parcelgrund.


Helt nyt fjernvarmeanlæg fra 2023!

God dansk kvalitets villa med flere karakteristiske træk og kendetegn 

Du får her bl.a. funktionalistisk arkitektur, med fokus på funktionalitet, enkelhed og integration af huset med omgivelserne.
Via de store vinduespartier får du maksimalt lysindfald og en god forbindelse mellem indendørs og udendørs rum. Samt at planløsningen er åben og stue, spisestue og køkken er delvist integreret. Det giver en indbydende, rummelig og social atmosfære.

Det er vigtigt at bemærke, at sælger, der har boet på Spættevej 4 siden 1977. Ikke alene har passet på boligen, men har også løbende forbedret på bolig og indretning.

Spættevej 4 tilbyder bl.a. 3 store værelser (tidligere 4), 2 toiletter, køkken/ alrum, udestue mm.:
Udsigen fra opholdsstue og terrasse, herfra har du udsigt over skoven og til Mariager Fjord. Boligens gode plads, via sine gode m2 i nederste plan, får du mere plads til beboelse og opbevaring.
De 2 forskellige planer kan bruges til at adskille forskellige rum og aktiviteter. For eksempel kan soveværelser være placeret på øverste etage for at give mere privatliv. 
En bolig i 2 plan giver normalt også en bedre lydisolering mellem værelserne. Samt mulighed for en optimal adskillelse af dag- og natskik. Aktivitetsrummene kan placeres på nederste etage og soveværelserne på øverste etage, det hjælper med at adskille daglige aktiviteter fra hviletid.

Området:
Hadsund ligger ved Mariager Fjord og er omgivet af naturskønne omgivelser, hvilket giver mulighed for udendørsaktiviteter som fx fiskeri, sejlads og vandreture. Hadsund har en rolig og afslappet atmosfære. Det giver sig tilkende ved at byen har et stærkt lokalsamfund med en venlig og imødekommende befolkning. Der er gode muligheder for at deltage i lokale arrangementer og engagere sig i fællesskabet.

Hadsund har en velfungerende infrastruktur med butikker, skoler, sundhedsfaciliteter og offentlig transport, der opfylder daglige behov. Samtidig er du relativt tæt på større byer som Aalborg og Randers, hvilket giver adgang til et bredere udvalg af jobmuligheder, shoppingcentre og kulturelle arrangementer.
1973
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
1578 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.725.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.019 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,685 / 8.313 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Myrtue
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

myrtue@home.dk

98511201

98511201