Spættevænget 3, 5610 Assens

152 m2 villa

Kontant 1.698.000 kr.

Dejlig etplansvilla med skøn have - især nydes gårdhaven hele året fra siddepladsen i køkkenet


- god garage med tilhørende hobbyværksted og depotrum

På Spættevej 3 i Assens finder I denne lyse og indbydende etplansvilla på 152 kvadratmeter. Hjemmet er fyldt med naturligt dagslys, og specielt glaskarnappen ved køkkenet er værd at bemærke. Planløsningen fordeler sig over tre værelser, et badeværelse, et toilet, et bryggers, et køkken og en stor stue. Hertil er der en grund på 900 kvadratmeter og en garage med værksted.
I bosætter jer i det nordøstlige Assens i et lukket vænge, der sørger for trygge rammer til børnefamilien. Bussen kører godt 300 meter fra hoveddøren, og inden for gåafstand har I også indkøbsmuligheder og Lundager Skov. Skole og dagtilbud kan nås på en kort cykeltur, og midtbyen er også inden for nær rækkevidde. Skal I en tur til Odense, kan I køre dertil i bil på omtrent 45 minutter.
Villaen er opført i 1976 og præsenterer sig pæn med gule mursten og hvide vinduesrammer. I træder indenfor via entréen, som fører forbi toilettet og direkte til stuen. Her strømmer solen ind fra øst og vest, og med terrassedøren er det let at komme ud under åben himmel. Køkkenet er udført i et spændende design med sorte fronter og en nøddebrun bordplade, og i den lysgivende karnap kan der let placeres et bord og et par stole.
Alle tre værelser har fornuftige størrelser og indbyggede skabe, og nær dem finder I badeværelset, som har en muret bruseniche. Hjemmet afrundes af bryggerset, der har egen udgang og rum til vaskefaciliteterne.
Gårdhaven vender dejligt mod syd og øst, og den har også flere bede med japanskinspireret beplantning. På den anden side af huset er der en nem græsplæne, og med både garagen og værkstedet får I rum til de pladskrævende hobbyer.
5Antal rum
2009Ombygget
2Antal toiletter
900 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.543 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,842 / 7.784 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070