Sommerfuglevej 6, 6000 Kolding

147 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Villa med god lukket have


Stor garage eller hobbyværksted

På en dejlig stor lukket grund på Sommerfuglevej 6 finder du en  villa hvor der er god plads til familien  kan bo godt og hyggeligt samtidig med at man har mulighed for at udøve forskellige hobbyaktiviteter i det   tilhørende værksted med integreret garage og depotrum. Så er du til mountainbike, motorcykel, keramiker, male biller eller andre pladskrævende aktiviteter så er her en fantastisk mulighed. Haven er en skøn oase med mange forskellige planter og hyggekroge. 

Selve huset  emmer også af hygge  hvor der er plads til at familien kan  være sammen.

Huset består af en pænt stor opholdsstue , en pæn spisestue samt et kontor/ekstra stue i forlængelse af køkkenet, hvortil der er mulighed for at åbne op. Køkkenet er med massivt plankegulv og elementer fra omkring 2006 fra Kvik køkkener. For enden af bryggerset er der et viktualierum og under dette med adgang via en lem i gulvet en viktualie/vin/kartoffelkælder med vindue ud mod en lysskakt ved terrassen, hvor der året rundt er mellem 10 og 16 grader, afhængigt af udetemperaturen. 

Under køkkenet er der desuden et kælderrum af næsten samme størrelse med fjernvarmeinstallationen, og med mulighed for at tørre tøj m.m. Desuden er der i stueplan et soveværelse, et badeværelse med bruseniche samt et gæstetoilet uden opvarmning med med indvendigt vindue til badeværelset, så der kan hentes varme den vej. Desuden en lille mellemgang med plads til lidt opbevaring. Uden for det nordlige af værelserne på 1. sal er der desuden et mindre repos på begge sider af trappen med plads til opbevaring eller andet.

Denne dejlige bolig giver virkelig mulighed for at den aktive familie kan bo tæt på byen og alligevel have mulighed for en pladskrævende hobby. 
Vi fremviser gerne denne bolig til dig så du selv kan se mulighederne. 
Ring til os på nummer 75-520933 så finder vi en tid der passer dig. 

5Antal rum
1932Ombygget
2Antal toiletter
1363 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.716 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,681 / 6.910 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Broch
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

lailab@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33